Agabusa Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ello....forumowicze, no zrobmy cos z tym 3miastem....czas odswiezyc ten temat...jakie plany na jutro?...pol godzinki na zaspie...i do domow?:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja za chwilę jade z kumpelą do parku Oliwskiego jakieś fajne foty popstrykać :icon_razz:Jakby ktoś był w pobliżu to niech wpadnie :) Niestety będziemy skmką bo koleżanka niezmotoryzowana :icon_razz: pozdrawiam. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 A kto powiedział że do domów? W każdą środę z parkingu gdzieś śmigamy. Parking koło mola to tylko punkt zborny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Gdzie sie jutro dokladnie spotykacie? i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Jak to już było wielokrotnie powtarzane - godz. 18-ta, parking koło mola w Brzeźnie na samym końcu Jana Pawła. W sumie to cholera wie czy to jeszcze Zaspa czy to już Brzeźno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Jak to już było wielokrotnie powtarzane - godz. 18-ta, parking koło mola w Brzeźnie na samym końcu Jana Pawła. W sumie to cholera wie czy to jeszcze Zaspa czy to już Brzeźno... tez jakos ciezko mi rozroznic dzielnice :icon_razz: ale ci z zaspy strasznie sie bulwersuja jak powiesz ze to brzezno :))) dzis jade do gdyni na chwile... nie wiem czy wyrobie sie na 18 niestety :banghead:zreszta jakos tak ostatnio wolniej jezdze i wogole ;p wszytko mnie boli... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 To pierwsze oznaki reumatyzmu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 To pierwsze oznaki reumatyzmu :icon_razz: hehebede dzis na zaspie to zobaczysz dlaczego wszytko mnei boli :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Niestety ale z powodu awarii sprzęta mnie dzisiaj nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 hehebede dzis na zaspie to zobaczysz dlaczego wszytko mnei boli :icon_razz: No wczoraj Ci nie bylo do smiechu...Oj Miras... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 A co sie STAO?Ja ze względu na utrate ważności miękkiego dowodu, braku tylnego hebla na razie daje na wstrzymanie :banghead: Jutro na Mazury :D 3mcie sie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 No wczoraj Ci nie bylo do smiechu...Oj Miras... jak nie ;p ja ogolnie wesoly czlowiek jestem :banghead: a jak wczoraj zobaczylem andona w krotkich spodenkach i butach motocyklowch to juz wogole mialem dobry humor do konca dnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Prosze sie z Andona nie śmiać!!!Mirek czemu o tym domku nic na Zaspie nie mówiłeś?Ja jestem chętny! Nawet juz coś załatwiałem ale wszysko na weekend zajęte :D (planowałem Gołubie)Ale teraz padła propozycja półwyspu (zbiornik ci starczy) i szukania czegoś na miejscu!Coś mozna wykombinować. Jakby co to sie pisze z Ptaszyną!Ps Ostatnio rzadko tu bywam wiec jakby co Mirek to stuknij coś na gg :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Prosze sie z Andona nie śmiać!!!Mirek czemu o tym domku nic na Zaspie nie mówiłeś?Ja jestem chętny! Nawet juz coś załatwiałem ale wszysko na weekend zajęte :clap: (planowałem Gołubie)Ale teraz padła propozycja półwyspu (zbiornik ci starczy) i szukania czegoś na miejscu!Coś mozna wykombinować. Jakby co to sie pisze z Ptaszyną!Ps Ostatnio rzadko tu bywam wiec jakby co Mirek to stuknij coś na gg :biggrin: przeciez sie nei smieje... ;p napisalem tylko zepoprawiles mi humor :clap: jakim domku ??!! kiedy ten polwysep ?bo ja bede dopiero wolny w weekend w sierpniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Do sierpnia to nie wiem czy dożyje :clap: Ja myślałem o dwóch najblizszych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi