Andon13 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Potwierdzam przybycie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 co do meczu to 10 minut drogi z buta jest Melmak i tam na bank bedzie meczyk.... no poki co to lista chetnych nie jest zbyt dluga...ja, Lechu , Andon i Aga (o ile dobrze zrozumialem)...Szkoda ze Aga nie dojechala .....Szkoda ze Andon mial non stop AWARIE ...... :) Szkoda ze Mirek kibicowal Francji ....... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 A lechu jak zwykle narzeka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 A lechu jak zwykle narzeka......Ja jako jedyny podtrzymalem tredycje rozlewajac kolejne (nie swoje) piwo ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 a jak było wczoraj w Zukowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Tak sie zastanawiam, ale z tego co pamietam w to w DELUX chyba nie ma TV, a o 21 sie mecz finalowy zaczyna :banghead: ......Mają za to projektor, sygnał leci z kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Andon to jedna wieka chodzaca AWARIA :banghead: dobrze ze teraz chociaz ma moto praktycznie bezawaryjne ;) Lechu ty nastepnym razem bedziesz mial zakaz zblizania sie do piwa... jak bedziesz chcial sie napic to ci sie jakis wezyk czy cos skombinuje :) A ja z dwojga zlego bylem za francja bo wlochow to juz wogole nie trawie... ps.a w De'Luxie nie zanosilo sie na to ze beda mecz transmitowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Szkoda ze Aga nie dojechala .....Szkoda ze Andon mial non stop AWARIE ...... ;) Szkoda ze Mirek kibicowal Francji ....... :banghead: Szkoda,ze mnie sila wyciagneli nad jezioro o 17,00szkoda,ze do Krynici Morskiej wyjechalam o 13, a nie 11....no szkoda...a tak chcialam w koncu poznac tych 3-miejskich oszlomów:), No i co nam pozostaje...Kurde, no trzeba kolejny termin ustalic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Na Zaspie w środe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Na Zaspie w środe ;) Jak mnie po drodze nie zabije żaden tramwaj, ciężarówka, puszka czy inny pojazd. :banghead: pozdrawiam :) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Jak mnie po drodze nie zabije żaden tramwaj, ciężarówka, puszka czy inny pojazd. :banghead: pozdrawiam :) olalala.. ktos zmienil nicka ?? :icon_mrgreen: nawet interesujacy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Z czymś ci się kojarzy? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Z czymś ci się kojarzy? ;) nie no wcale.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Nie przyjedzie na Zaspe ten, kto ciezko w pocie czola pracuje.....czyli JA :) .....a moze Grunwald w sobote?.....ja juz wiem,ze na 90% jade:) ech, no teraz tak mysle,ze Marta tym Jinlungiem smiga....Mirek ja widze,ze ty jestes dobry czlowiek o golebim se4rcu, a na bandycie full miejsca z tylu:)))>.....Marta by Ci przy okazji wytlumaczyla co i jak z tym "69"....dostaniesz kilka razy piescia po kasu i sie skoncza glupie mysli:hehehehe Edytowane 11 Lipca 2006 przez Agabusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 69 to napewno V max skutera ktorym sie nasza kolezanka Marta porusza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi