Skocz do zawartości

3 miasto

Fazi_Gdańsk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jutro po południu wybieram się na wycieczkę krajoznawczą po Gdańsku ;P

Może w końcu uda mi się tam dojechać i będę wiedziała co gdzie jest. I wtedy będę myśleć o Zaspie i innych DeLuxach :biggrin:

pozdrawiam :icon_biggrin:

Edytowane przez wygadana_bestia

Qóba ja tak jak pisałam wcześniej w Gdańsku gubię się zupełnie... Gdynie znam na pamięć, Sopot pół na pół ale w Gdańsku czuję się jak w kosmosie ;P

Dlatego zrobię sobie taką turystyczną wycieczkę żeby w środę się nie stresować i nie błądzić.

nie martw sie Marta. Jeżeli będziesz cały czas trzymała się głównej ulicy, czyli świętojanśka (nie znam gdyni, ale chyba to ta)->Al. Niepodległości (Sopot)->Grunwaldzka (Gdańsk) to na pewno trafisz. To jest przecież jedna i ta sama ulica, więc w zasadzie nie ma znaczenia czy jesteś w Gdańsku czy w Gdyni i nie sposób się na niej zgubić. Park Oliwski jest na wysokości McDonald's, który zobaczysz po swojej lewej stronie jakieś 1,5 km po wjeździe do Gdańska z sopotu (Na granicy Sopotu z Gdańskiem jest takie duże KFC, więc też łatwo poznać, też będziesz je miała po lewej stronie). Życzę powodzenia i miłej przejażdżki.

W Gdańsku jest prawie jak w Warszawie (jeśli chodzi o ruch), dlatego średnio tam lubie jezdzic i jezdze bocznymi uliczkami z qmplem :icon_biggrin:

Istnieja 2 opcje:

1) Ty chyba nigdy sie po Wa-wie nie poruszales. W Gdansku jest jedna glowna ulica i od niej odchodza boczne uliczki, a w Wa-wie wszystko jest zakrecone dookola. Dobrym punktem odniesieia sa stacje metra, ale to tylko w czesci Wa-wy.

2) Prawie robi WIELKA roznice :biggrin:

To co z tym DeLuxem?..Krotko i na temat....bo znowu bedzie rozpisywanie sie na 100 stron i moze kilka osob przyjdzie ....pod koniec sezonu...

Ludzie Co z Wami?.....Jezdze ostatnio w weekendy z kilkoma motocyklistami po wioskach i jakos mozna sie zorganizowac...

Ja bym sobie podjechala chetnie na De Luxa w niedziele o 18-19?...Ma ktos ochote?

P,S Co wam daje odkladanie terminu?..i tak bedzie jak zawsze w tym 3miescie jest.....Kto bedzie chcial to bedzie, a kto nie to i namawianie go terminem nie pomoze...

Edytowane przez Agabusa

Pytacie wiec jestem :icon_biggrin:

Po pierwsze:

Kupiłem CBR.

Po drugie:

Narazie nie bede jeżdził bo musze zrobić lagi! Jezeli ktoś zna mechanika który zrobi to z dnia na dzień prosze o kontakt.

Po trzecie:

Nie pisze sie na żaden zlot forumowy w de luxie bo z tego wielki h*j wychodzi!

(organizowałem dwa razy!)

Ps Widze ze temat robi sie skuterowy!

pozdro

Po trzecie:

Nie pisze sie na żaden zlot forumowy w de luxie bo z tego wielki h*j wychodzi!

(organizowałem dwa razy!)

pozdro

Nie no za 1 razem wyszlo niezle. Bynajmniej kilkanascie osob bylo. Teraz tez tak bedzie wiec nie marudz tylko bierz PTASZYNE i sciagaj do DELUXa.

To co z tym DeLuxem?..Krotko i na temat....bo znowu bedzie rozpisywanie sie na 100 stron i moze kilka osob przyjdzie ....pod koniec sezonu...

Ludzie Co z Wami?.....Jezdze ostatnio w weekendy z kilkoma motocyklistami po wioskach i jakos mozna sie zorganizowac...

Ja bym sobie podjechala chetnie na De Luxa w niedziele o 18-19?...Ma ktos ochote?

P,S Co wam daje odkladanie terminu?..i tak bedzie jak zawsze w tym 3miescie jest.....Kto bedzie chcial to bedzie, a kto nie to i namawianie go terminem nie pomoze...

No nie wiem czy do jutra wieczora sie tyle osob zbierze, ale jak co to ja wpadne :icon_biggrin:

Nio ja bede :). Tak sie zastanawiam, ale z tego co pamietam w to w DELUX chyba nie ma TV, a o 21 sie mecz finalowy zaczyna :) ......

co do meczu to 10 minut drogi z buta jest Melmak i tam na bank bedzie meczyk....

no poki co to lista chetnych nie jest zbyt dluga...

ja, Lechu , Andon i Aga (o ile dobrze zrozumialem)...