janekk Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Latałeś może po Św. Wincentego :biggrin: było słychać że ktoś tam nieźle odkręcał :biggrin: Odkręcałem kolego, cobyś mnie na trockiej dobrze słyszał :) ku*wa jak w tym kombi jest niewygodnie, mam nadzieje ze to minie i sie jakoś ułoży. Lobo - może ty już dzisiaj nie pij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 dobrze tato :D jutro można by gdzieś polecieć - jakieś propozycje? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 dobrze tato :D jutro można by gdzieś polecieć - jakieś propozycje?pozdro600 Kazimierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 koniec końców - dzisiaj nigdzie nie jade :icon_rolleyes: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 dobra zjeby bylo spotkanie czy nie? jak tak to dajcie znac co ustaliliscie Grzes, Arek bajki doszly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 dobra zjeby bylo spotkanie czy nie? jak tak to dajcie znac co ustaliliscie Nie pamiętam - najebałem się :icon_razz: z tego co pamiętam to chyba mamy się zrzucać na tą maszynkę do zmieniania gum i że Słomek ma być naszym nadwornym mechanikiem za chyba 50 od łba czy jakoś tak. Jak coś pokręciłem to poprawcieGrzes, Arek bajki doszly? Mój już jest :icon_mrgreen: :) tylko że go niestety odbiorę dopiero w poniedziałek bo jutro jade na narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Areczku, jak chcesz to moge odebrac twojego szpeja i go dotrzec. I nie musisz sie nawet bac, ze mnie zatrzyma policja :notworthy: Lobo, jakie opony zalatwiles?? zajedziemy jutro do BOS?bo twoj szpey yest reys redi, a ja musze pogadac...daj znac z ranca ;) CUPOWCY - Pawel mowil, ze jak chcecie to wam pozaklada pakiety, cena 450/calosc :wink:Pozdro500 do chu*a wafla :banghead: :icon_razz: :buttrock: Edytowane 26 Marca 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 dobra zjeby bylo spotkanie czy nie? jak tak to dajcie znac co ustaliliscie Co do ustaleń to coś tak mniej więcej jak Arek napisał więcej szczegółów bliżej wyjazdu. A mój ma być :icon_razz: środa - czwartek!... Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 CUPOWCY - Pawel mowil, ze jak chcecie to wam pozaklada pakiety, cena 450/calosc :wink:Pozdro500 do chu*a wafla :D ;) :buttrock: to spoko , bo i tak mialem u niego to robic :D dobrze ze Pawel dal niska cene bo mialem u niego zakladac wszystkie gratyBTW wczoraj dowiedzialem sie , ze olo ktory kupil odemnie Fazera juz go zgruzowal , a sam sie polamal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Bodzyn, dotarles sprzeta? moze bysmy polecieli gdzies w sobote/niedziele? kto chetny? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 jeszcze nie, spoko mozemy poleciec jak bede w chacie , bo szykuje mi sie wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 CUPOWCY - Pawel mowil, ze jak chcecie to wam pozaklada pakiety, cena 450/calosc :Da jak u niego z obciazeniem robota? bo w sumie PP wyjdzie zblizona cena, tylko ze u nich z terminami licho pewnie bedzie CUPOWCY - Pawel mowil, ze jak chcecie to wam pozaklada pakiety, cena 450/calosc :Da jak u niego z obciazeniem robota? bo w sumie PP wyjdzie zblizona cena, tylko ze u nich z terminami licho pewnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 jak masz zblizona cene w PP to bi maj gest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Emilu a ile licza sobie w PP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Emilu a ile licza sobie w PP?Alicja mowila ze cena bedzie promocyjna - 1500zl :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi