pozdro600 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Troche ponad 10k usd ;)za 30 mozna nowke kupic w skuterlandzie:)bez kitu. w zeszlym roku mieli 2 rsv i jedna tuono z poprzednich rocznikow ceny od 29-do 35, bo ktoras miala nabite ze 2kkm jako testowka, ale komu by sie chcialo brac to wloskie gowno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 w zeszlym roku to mialem slonia w domu :)a druga sprawa , to moto jezdzi zajebiscie i wcale mi sie nie spieszy ze sprzedaza :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 w zeszlym roku to mialem slonia w domu :(a druga sprawa , to moto jezdzi zajebiscie i wcale mi sie nie spieszy ze sprzedaza :Pno wlasnie. umowa byla taka, ze to bedzie paddockowy skuter, wiec nie kombinuj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 no coz umowa wygasnie po sprzedazy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Yo Brothas & Sistas, ponieważ zamknęli nam tortillę to widzimy się w ten piątek o godz. 20:00 w restauracji :) Jeff's na Polach Mokotowskich :crossy: Edytowane 21 Marca 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) Yo Brothas & Sistas, ponieważ zamknęli nam tortillę to widzimy się w ten piątek o godz. 20:00 w restauracji :icon_eek: Jeff's na Polach Mokotowskich :( zamkneli przed nami ? :icon_mrgreen: czy tak ogolnie ? Edytowane 22 Marca 2007 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 zamkneli przed nami ? :) czy tak ogolnie ? ogólnie - tzn. przenieśli się do Złotych Tarasów, ale jak tam byłem to jeszcze byli zamknięci to raz, a dwa to mi to tam wyglądało na taką samą budkę jak w tych wszystkich centrach mają mac syf kaefce i tego typu badziewie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 korwa dziabneli mnie psim mondeuszem. jak wyprzedzalem i pakie 10 mialem na 70. 5pak w plecy. przynajmniej mili byli. i ch*j :smile: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 korwa dziabneli mnie psim mondeuszem. jak wyprzedzalem i pakie 10 mialem na 70. 5pak w plecy. przynajmniej mili byli. i ch*j :( :icon_mrgreen: Quuurwa, chcesz mi powiedzieć że nie dałeś rady spie**olić tym swoim "race ready" :D :D Ty LAMO ;) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Quuurwa, chcesz mi powiedzieć że nie dałeś rady spie**olić tym swoim "race ready" :) :buttrock: Ty LAMO ;) :banghead:ja juz nie spirdalam.staram sie byc grzeczny... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 gieniu qrwa :icon_mrgreen: masz oficjalnie żółtą kartkę :notworthy: i se szukaj miejsca na przyczepce :banghead: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 gieniu qrwa :) masz oficjalnie żółtą kartkę :) i se szukaj miejsca na przyczepce :clap: pozdro600 O odpindolta sie od chuopaka - macie pretensje że życie swoje szanuje? Jak ktoś chce uciekać przed poli-mili-cyjantami to mam teraz fajne kurtki Berik'a - mają na plecach ćoś na kształt tarczy strzeleckiej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No to żeś Lobo pośmigał kurna dzisiaj. Jakbym miał czekać na twój tel to bym też nie polatał, a tak trochę nawiniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No to żeś Lobo pośmigał kurna dzisiaj. Jakbym miał czekać na twój tel to bym też nie polatał, a tak trochę nawiniete Latałeś może po Św. Wincentego :) było słychać że ktoś tam nieźle odkręcał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 A ja widzialem chyba czarnego Gixera na Sikorskiego koło 15-ej i coś "kolorowego" za nim :biggrin: Ktoś z HW? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi