Emil2 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 a v-ce Prezes czemu się nie pochwali jak imprezę zakończył :icon_razz: :icon_razz: moze jeszcze nie skonczyl :icon_razz: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Hihihihi,w Tortilli to dopiero była rozgrzewka,potem się działo :crossy: :wink: Pozdrawiam "kolegów" Huntersów i Hells Angelsów :wink: ;) :flesje: Niech już przyjdzie ta wiosna to byśmy polatali trochę :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 :biggrin: :crossy: :wink: :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Hihihihi,w Tortilli to dopiero była rozgrzewka,potem się działo :buttrock: :buttrock: Pozdrawiam "kolegów" Huntersów i Hells Angelsów :clap: :banghead: :crossy: Niech już przyjdzie ta wiosna to byśmy polatali trochę :notworthy: :eek:napisz cos na temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Impra jak zawsze udana!!!ˇByło miło znowu w tę smutną jak pi*da zimę oglądać wasze mordki bez kasków. Mam tylko jedno pytanie ......... czemu tylko mnie ochroniarz mocno przerwwidował przy wejściu do lokalu gdzie prze demną wchodziło ze stu potęcjalnych Billadenów i ich nie tknął. napisz cos na temat ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) ;)Heheheh,a co? Nie pamiętasz? :wink: :D Edytowane 11 Lutego 2007 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Spamerzy !! :D. Organiczajcie troche prywatne wycieczki do gg itp. Dawno tu nie zaglądłam do was i widze ze musze troche posmęcić !Nie ma letko ! Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 No mi się trochę przedłużył balecik o sporą część soboty - padłem ponownie ok. 15:00 :lapad: . Z imprezy z Hellsami i Head Huntersami już nie wiele pamiętam - czy jesteśmy prospektami, czy już mamy pełne barwy i jeśli tak to jakie :D ;) :biggrin: P.S. Dormarcia, dzięki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Tak drugi lokal piatkowego wieczoru wysmienity i potańczyłem sobie he he he he. Ale nic to z noclegiem do niego nic się nie umywa normalnie git. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 siemano, Panie i Panowie z WTT-HWDP-kru, kiedy robimy biznes lancz z naszym nowym mechanikiem? moze nastepna sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witajcie! Miło było poznać skład HW i superowo się z nim bawić :crossy: Trzy lokale jednego dnia...? No pięknie...pięknie........ :biggrin: Sligier...! Ja dziękuję WAM wszystkim :biggrin: :biggrin: HW :biggrin: Do następnego razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 siemano, Panie i Panowie z WTT-HWDP-kru, kiedy robimy biznes lancz z naszym nowym mechanikiem? moze nastepna sobota? mi pasuje, czyli impreza w TF w sobote 17.02 - Arku zamawiaj stolik :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 mi pasuje, czyli impreza w TF w sobote 17.02 - Arku zamawiaj stolik :banghead: nie no qrwa, Gienek jest taki mundry i już się chce umawiać bo nie pije :) Z resztą mnie nie ma 17tego w wawie więc se sami zamawiajcie stolik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) ich habe eine ustawken luken owiewken aus gixercupen on the mototargen? po drugie(dla wtt i sympatykow) - chce kupic troche narzedzi na wyscigi, na poczatek komplet kluczy nasadowych z grzechotkami/przedluzkami kilkoma plaskimi itd i maly klucz dymanometryczny - taki od 0 do 30-40nm. cena zestawu kluczy to jakies 250zl (za taki co powienien wutrzymac sezon przynajmniej - mozna drozej, ale po co), klucz dynamometryczny maly to 300zl( z 10-letnia grarancja). czyli razem jakies 550-600zl. jakby ktos chcial sie dorzucic to zapraszam na PW, GG czy jakos tak.pozdro600 Edytowane 16 Lutego 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 mam zeta, tyle mi dziś zostało. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi