Limo Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Tak, wlasnie tam :). A bedzie moze ktos dzisiaj w 2oo, okolo 8-ej? Chetnie spotkalbym sie z kims jeszcze z forum w realu :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 no dzisiaj, to ja sie koncertowo zaczaruje w Browarmii :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mozna.. dolaczyc? Ja też o to chciałam zapytać. Można? :biggrin: ...kazdy kto stawia jest mile widziany ;) ... Ja z przyjemnością postawię, w końcu jakieś wkupne się należy :biggrin: Chociaż nie jestem przekonana czy chcecie oglądać osobę, która od kilku dni wbija się wam bez zaproszenia na PW i GG...rozsyłając informacje o oddawaniu krwi do Motocyklowego Banku Krwi.. Tak to ja... :crossy: Jeśli dla kogokolwiek był to jakiś klopot, bardzo przepraszam, moje wytłumaczenie jest następujące:wiem, że nie zaglądamy do wszystkich tematów a ponieważ jesteście z Warszawy i okolic, pozwolilam sobie osobiście was poinformować o spotkaniu na Saskiej... Pozdrawiamdorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 i'm back madafakaz :buttrock: :crossy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 jestes nieprzygotowany, to nawet ja wiem ;) (bylo wczesniej w tym samym temacie - Tortilla Factory, jedyne miejsce majace pelne zatwierdzenie zarzadu :biggrin: )ps. slyszeliscie ploty, ze od drugiej polowy przyszlego tyg ma byc cieplo i bez opadow? Tak mi juz zostalo z czasow szkoly :) Rozumiem, ze Tortilla to ten lokal na Poznanskiej? Bawilem tam czesto jak pracowalem w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 i'm back madafakaz :) ;) :crossy: witamy, witamy... jak na szpitalnym wikcie? schudłeś? będziesz szybszy! :cool: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 witamy, witamy... jak na szpitalnym wikcie? schudłeś? będziesz szybszy! :buttrock: pozdro600mysle ze troche tak. na moje oko to z 5-6kilo. przypominam, ze kazde 3 zrzucone kilogramy rownaja sie mniej wiecej przyrostowi mocy o 1km. jakbym zrzucil 20 to moglnym odpuscic yoshimure i powercommandera :icon_mrgreen: :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 13 stycznia o 8 00 no oczywiście że mi pasuje Pozdrawiam Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) :flesje: Kanapy zostały zarezewowane na godz. 20:00, oczywiście w sobotę 13-tego. To może tym razem dla odmiany... To Kill Ya :clap: P.S. Info dla nowych użytkowników 4umPonieważ zarówno w tym temacie jak i na PW kilku nowych użytkowników dopytuje się o możliwość dołączenia do nas w sobotę, wyjaśniam ninejszym że spotkanie Bad Ass Mothafuckin' Halo Warszawa MC :icon_twisted: ;) to nie jakiś tam wieczorek zapoznawczy dla wirtualnych motocyklistów, a spotkanie ludzi którzy znają się znakomicie w realu i którzy w sezonie nawijają wspólnie (w dość szybkim tempie ;) ) sporą ilość km'ów. To tak tylko w kwestii wyjaśnienia, aby nikt się później nie ździwił na zasadzie: "a ja myślałem że to takie spotkanie zapoznawcze przed nowym sezonem, a tu wszyscy się już znają :(" Nie mniej jednak oczywiście wszyscy będą mile widziani :buttrock: oczywiście o wpisowym nie będę wspominał bo to rzecz OCZYWISTA :icon_twisted: Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 :clap: Kanapy zostały zarezewowane na godz. 20:00, oczywiście w sobotę 13-tego. To może tym razem dla odmiany... To Kill Ya :icon_evil: P.S. Info dla nowych użytkowników 4umPonieważ zarówno w tym temacie jak i na PW kilku nowych użytkowników dopytuje się o możliwość dołączenia do nas w sobotę, wyjaśniam ninejszym że spotkanie Bad Ass Mothafuckin' Halo Warszawa MC :lalag: ;) to nie jakiś tam wieczorek zapoznawczy dla wirtualnych motocyklistów, a spotkanie ludzi którzy znają się znakomicie w realu i którzy w sezonie nawijają wspólnie (w dość szybkim tempie ;) ) sporą ilość km'ów. To tak tylko w kwestii wyjaśnienia, aby nikt się później nie ździwił na zasadzie: "a ja myślałem że to takie spotkanie zapoznawcze przed nowym sezonem, a tu wszyscy się już znają ;) " Nie mniej jednak oczywiście wszyscy będą mile widziani :) oczywiście o wpisowym nie będę wspominał bo to rzecz OCZYWISTA :) Ja bym bardzo chętnie koniec naszego spotkania zamienił na wieczorek zapoznawczy z jakąś miłą panią. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja bym bardzo chętnie koniec naszego spotkania zamienił na wieczorek zapoznawczy z jakąś miłą panią. :D Mówisz i masz - znaczy się kończymy w Sofii :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Arku bardzo cie prosze nie strasz nowych kolegow :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Arku bardzo cie prosze nie strasz nowych kolegow :P :D Heh wszyscy, których wystraszyłem, lub co gorsza obraziłem :icon_razz: swoją wypowiedzią odsyłam do TEGO POSTA, w którym bardziej szczegółowo wyjaśniłem całą sprawę. A Ty Damian nie pie**ol tylko wbijaj się w sobotę do Tortilli, to może w końcu dostaniesz swój dyplom z Grandysów, hehehehe :) Oczywiście za odpowiednią opłatą za tak długie przechowywanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Arku bardzo cie prosze nie strasz nowych kolegow :P :icon_razz: heh wszystkich którzy się wystraszyli, lub co gorsza obrazili odsyłam do TEGO POSTA, w którym bardziej szczegółowo wyjaśniłem całą sprawę i mam nadzieję że w nowym sezonie na Bankowym zobaczymy dużo nowych twarzy :D A Ty Damian nie pie**ol, tylko wbijaj się wsobotę do TF, to może w końcu dostaniesz swój dyplom z Grandysów hehehe :) , oczywiście po uiszczeniu odpowiedniej opłaty za tak długie przechowywanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Wy tu PIERDU PIERDU a MARTA ma urodziny !!!!Śpicie do cholery !!!Martusia wszystkiego naj naj od dziadka Rebelka !!!CMOK CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi