syska Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 no nie, akcja jest nie fair!!! Jakbym tydzień temu sprzęta po mazurach nie umyła to byłabym liderem, a teraz co??Popierdółka... :icon_mrgreen: :icon_twisted: noooo nieee!!! jaki tydzien temu, chyba wczoraj go mylas, swieci tak, ze az nie powiem, bo sie wstydze??hehehe :icon_twisted: i zadna tam popierdółka, tylko "szybki jak blyskawica"haha :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Tera sie nie mówi liderem ino liderkom :wink: Liczom sie te muchi nie tylko na moto ale na kasku i kurtałce tyż :lalag: Punkty razy 10 za muchi między zembami :icon_mrgreen: Yeah dobra, liderkom bylabym, a nie bedem :buttrock: Muchi z kasku zdrapać musialam, przez co szybkę mam porysowaną. A z kurtki to się chopaki do mnie tulać nie chciały, więc też musiałam zrobić z tym porządek :icon_twisted: W zęby się nie bawię, bo później trzeba te stwory za nóżki wytargiwać... :icon_twisted: noooo nieee!!! jaki tydzien temu, chyba wczoraj go mylas, swieci tak, ze az nie powiem, bo sie wstydze??hehehe :notworthy: i zadna tam popierdółka, tylko "szybki jak blyskawica"haha :) ;) wstydz sie wstydz, a fe... następny lans to błyszczeć musisz :icon_razz: Moja srebrna strzała to popierdółka i już :icon_mrgreen: Magister się ze mnie śmiał, że 140 i szlaban :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Moja srebrna strzała to popierdółka i już Jedna leciała jak szczała druga szczała jak leciała :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: następny lans to błyszczeć musisz Każdy lans musi mieć glans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Magister się ze mnie śmiał, że 140 i szlaban :icon_twisted: Jezu jak my zapierdzielamy. :icon_mrgreen: Przy takich prędkościach to mnie mój zloty lańcuch kiedyś udusi. :icon_twisted: Paski ze spodenek się poodklejają i sznurówki z adasiów powypadają. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No i Dareczku zapomniałeś nadmienić,że zgubisz sygnała z GiePeeSa od tej prendkości :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 No i Dareczku zapomniałeś nadmienić,że zgubisz sygnała z GiePeeSa od tej prendkości :notworthy: :icon_razz: :buttrock: Czyżbyś zazdrościł mi ponad standardowego wyposażenia mojego moto ?? Nie możesz mi zazdrościć, t o j a t u j e s t e m ZAZDROŚNICZEK :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Czyżbyś zazdrościł mi ponad standardowego wyposażenia mojego moto ?? Ponadstandardowy to brzmi dumnie :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Gratuluje koledze szczerze !! hahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) a co to za wyśmiewanie spidermena :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: ale rozkręcamy temat Edytowane 16 Maja 2006 przez mlodywital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Czyżbyś zazdrościł mi ponad standardowego wyposażenia mojego moto ?? Nie możesz mi zazdrościć, t o j a t u j e s t e m ZAZDROŚNICZEK :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :notworthy: :icon_twisted: :icon_mrgreen: spiderman Ty siedz cicho i nie podskakuj w tej sieci, bo szafa sie zbuntuje i będzie otwarta :icon_twisted: :icon_razz: :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 przekraczamy juz spokojnie 140 :icon_twisted: wysmiewanie??? kto ja??? nigdy w zyciu!!! co wieczor 19.20, jetix, ogladam musowo, prawie jak fanka!!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 a co to za wyśmiewanie spidermena :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :notworthy: ale rozkręcamy temat rebel chciał- rebel ma :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Jedna leciała jak szczała druga szczała jak leciała :buttrock: ;) :wink: Przy takich prędkościach to mnie mój zloty lańcuch kiedyś udusi. :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_twisted: a tak zupełnie na serio: wszystko na być czyściutkie i świecące jak psu jajka :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: - jak urośniemy w siłę - przejmiemy miejscówkę pod kolumną :notworthy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 chyba konczac temat?! :icon_twisted: "jak to, policeman przeszukuje mnie Przecież mam prawo nosić to co chcę To co moje jest moje, co jara mnie W razie co, nie wiem przecież jak i gdzie?" :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowm4 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 a tak zupełnie na serio: wszystko na być czyściutkie i świecące jak psu jajka - jak urośniemy w siłę - przejmiemy miejscówkę pod kolumną Jakas wroga ekipa? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: w tym czasie kazdy kompletuje strój i robimy przegląd pod Zygmusiem Mi Się jeszcze nie uda, pensja dopiero 31 :icon_twisted: , ale i tak będę... powściekać Się na moto :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 ehhh, Madee teraz juz wiem dlaczego motocykl jechał mi tak wolno i nawet w emeryckim tempie nie mogłem Cie dogonić ręczny hamulec miałem zaciągnięty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi