mlodywital Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Witajcie, Przywracając temu wątkowi jego nadany na samym początku sens (umawianie się na wspólne jazdy i nie tylko) Proponuje spotkanie z kategorii „i nie tylko”. Co WY na to ??. Może czas zapoczątkować smutną jak pi….. jesień w Tortilli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Można się powoli wpraszać??? (Za 3 dni jestem w Wawie uwięziony na cały rok akademicki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witajcie, Przywracając temu wątkowi jego nadany na samym początku sens (umawianie się na wspólne jazdy i nie tylko) Proponuje spotkanie z kategorii „i nie tylko”. Co WY na to ??. Może czas zapoczątkować smutną jak pi….. jesień w Tortilli ?? powiedziałeś A to powiedz też B, czyt. zaproponuj jakąs datę - ja jestem ZA :) Można się powoli wpraszać??? Nawet trzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Proponuje piątek, godziny wieczorne tak ok. 19-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Proponuje piątek, godziny wieczorne tak ok. 19-20. mi pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 to czekamy na resztę bandy. Niech się zadeklarują. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 to czekamy na resztę bandy. Niech się zadeklarują. :) Co prawda ja nie do konca z bandy, ale moge skoczyc po paliwo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Deklaracja to poważne zobowiązanie. A my przeca poważni jesteśmy ;) U mnie ten piątek odpada ( Kletno) ale w następny się stawie ( nie wstawie :) ) w znanym miejscu. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 no no Tadziu van Diesel się zarejestrował :) :) A może byśmy tak dzisiaj polecieli gdzieś na jakąś kawkę, są jacyć chętni na ustawkę o 19:00 na Bankowym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Heloł, tudej łij bi difikult bat frajdej łil du maj best. siju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ja się melduje ;) o 19 w wyznaczonym miejscu . Co do piątku to tak na 75% bo niewiem jak się ułożą sprawy w pracy . Pozdrwaiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 no no Tadziu van Diesel się zarejestrował :) :) A może byśmy tak dzisiaj polecieli gdzieś na jakąś kawkę, są jacyć chętni na ustawkę o 19:00 na Bankowym ;) A moze tak blizej 20-ej? Bo ja w sklepie musze kiblowac. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 A moze tak blizej 20-ej? Bo ja w sklepie musze kiblowac. :) Trochę za późno, ale może podjedziemy do Ciebie do sklepu ok. 20:00 nie wiecie kiedy na fotobike bedzie druga dostawa zdjec? Już jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 jakby ktos nie widzial mnie jako 'stritfajta rejsing madafaka' to polecam :bigrazz: http://www.fotobike.pl/gallery/displayimag...album=6&pos=297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Gieniuś a Ty to w ogóle planujesz jeszcze w tym roku wyjechać swoim "stritfajta rejsing madafakiem" na ulice, czy już zawiesiłeś kask na kołku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi