figer Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 no to dałem ciała :) tak to jest po kilku zarwanych nockach - nawet taki wypad nie zmotywował mnie :) życzę udanego wypadu i szerokości :) dajcie znać jak byłomaybe next time with meBylo zarabiscie - tor jest wypas - zaden z Was nie byl :) ŚPIOCHY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Może jakieś foty na zachętę? Pochwalcie się zeszlifowanymi sliderami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Może jakieś foty na zachętę? Pochwalcie się zeszlifowanymi sliderami :)spoko-spoko, zdjecia wkrotce beda, chyba ze figer gdzies wystawi szybciejzescie chlopaki dali ciala - dobrze, ze wywalczylismy zmieniony sposob zaplaty (mial byc tysiak bez wzgledu na liczbe) bo przy 15 by wyszlo sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 nistety, tak wyszlo :wink: moze next time bedzie lepiej ale i tak widzimy sie w Poznaniu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Może jakieś foty na zachętę? Pochwalcie się zeszlifowanymi sliderami :biggrin:Emil skromny jest i sie pewnie nie pochwali :bigrazz: wiec ja zapodam zdjecie Emil i Jego kolanko :wink: :clap: W te niedziele macie szanse nadrobic INFO Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez figer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) kur@# przegapiłem imprezę, ale byłem w sobotę i trochę poszlifowałem gmole:)gdybyście się jeszcze kiedyś wybierali, wspomnijcie wcześniej tutaj Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez aciddrinker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jak bylo w Lublinie mozecie popatrzec tutaj: Fotorelacja - LUBLIN 20.08.2006 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 SUPER!!! Sam bym chętnie spróbował ale przed zamontowaniem amorka skrętu raczej wymiękam:(Poza tym muszę gdzieś podjechać i fachowo ustawić twardość zawieszenia bo troszę za miękkie w winklach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak bylo w Lublinie mozecie popatrzec tutaj: Fotorelacja - LUBLIN 20.08.2006 ;)Zdjęcia bomba -zwłasza ta które pokazują na jednym ujęciu kilka klatek nałożone na siebie - nie wiem jak to sie fachowo nazywa. :icon_twisted: Pytanie: jedziecie 27.08 do Lublina? Obserwuję wasze forum bractwa ale jakoś marna frekwencja.Jeśli wyjazd dojdzie do skutku to lecę z wami - jeśli można (być może zabiorę jeszcze kogoś ze sobą). Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez rommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zdjęcia bomba -zwłasza ta które pokazują na jednym ujęciu kilka klatek nałożone na siebie - nie wiem jak to sie fachowo nazywa.photoshop ;) Poza tym muszę gdzieś podjechać i fachowo ustawić twardość zawieszenia bo troszę za miękkie w winklach:)zacznij od tego, na podstawie tego mozna sobie bardzo dobrze ustawic zawieszenie samemuhttp://www.sportrider.com/tech/suspension/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 zacznij od tego, na podstawie tego mozna sobie bardzo dobrze ustawic zawieszenie samemuhttp://www.sportrider.com/tech/suspension/ Dzięki, wobec tego pokombinuję trochę, jak coś spiepszę to będzie na Ciebie :icon_twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Pytanie: jedziecie 27.08 do Lublina? Obserwuję wasze forum bractwa ale jakoś marna frekwencja.Jeśli wyjazd dojdzie do skutku to lecę z wami - jeśli można (być może zabiorę jeszcze kogoś ze sobą).Wyjazd jak najbardziej dla wszystkich marek - co widac po zdjeciach.Calym wyjazdem zawiaduje ORION - probojcie Go lapac na GG 1193860.Jak sie nie uda, to PW do mnie, podam maila lub tel. do Oriona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Hejka warszawiaki.Cicho tu jak w kościole :D Nic nie śmigacie ??? Sligier ziomalu z Targówka wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia wiosenki (której nawet nie zapytam :) ) :flesje: :flesje: :flesje: Mocniejszej prykawki pod dupskiem i mocniejszych trunków do dzioba :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Żyjecie???Jeździcie troszkę czy nie??? Słońce wyszło z za chmurek...:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzorrz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Cześć Wszystkim,Jestem nowy w jednośladowym światku, chętnie się dołączę do koncepcji wypadowych. Pytanko: ktoś się wybiera na Koło Bluesa Festiwal http://www.blues-kolo.pl/zlot.html w przyszłym tygodniu? Fajnie uderzyć w grupie. Pozdry Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez drzorrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi