Marta CBR Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Syska,widzimy się o 22 i wszystko ustalimy ;) Jakby co to startujesz w tym wyścigu :P a ja Ci robię kanapki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Kurde zapomnailem o tym watku ....fajna zabaewe ostatnio pokazalo mi 2 kumpli - lataja pozna noca po slimakach na poniatowskim na czas, powiem wam za fajna zabawa no i prawie opone zamknolem ;) jest w miare bezpiecznie bo predkosci male ale za to asfalt na zakretach i same zakrety bomba :P w tym tyg juz odpadam ale jak by co to na przyszly tydz mozemy sie ustawic ze stoperem i potrenowac. Fajna miejscowka do treningu byla za Arkadia ale niestety juz spalona pomimo bardzo uprzejmego pana policjanta ktory wcale nie byl skory do mandatow nawet jak na niego 3 moto na kole lecialy :P pozdro Patryk, dam ci znac ja bedziemy leciec w nocy do wawy w przyszlym tyg. ja chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 kanapek to ja nie chce, kcem redka-fredka ;) moge sie tez scigac, a co mi tam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 kanapek to ja nie chce, kcem redka-fredka ;) moge sie tez scigac, a co mi tam :P redka-fredka to Ty dostaniesz, ale dzisiaj to nie na bankowym tylko gdzie indziej :P Milego smigania ludkowie i ludzczynie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 bede dzisiaj moze nawet wczesniej pod 200 podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 bede dzisiaj moze nawet wczesniej pod 200 podjade22 Bankowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Patryk, dam ci znac ja bedziemy leciec w nocy do wawy w przyszlym tyg. ja chcesz Czekam na info! ;) Daj znać SMS-em lub na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 bede dzisiaj moze nawet wczesniej pod 200 podjade No byliśmy i w 2oo i na Bankowym, ale Ciebie jakoś nie mogliśmy namierzyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 2 śmigania odbyte,thx wszystkim za towarzystwo,było zajefajnie,JPII też zaliczone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 sorry , ze nie przyjechalem ale wypadlo mi cosik waznego ;) do nastepnego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 2 śmigania odbyte,thx wszystkim za towarzystwo,było zajefajnie,JPII też zaliczone :P Jeździłaś po JP II ?? ale ty łobuziara jesteś... peeeeeeees. Kto zapier... mój ulubiony temat ? hehehehehehehe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 odswierze troche temat , bo juz na drugiej stronie jest , a jade na urlop i nie chcialoby mi sie go szukac na kilku stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Już nikt w Wawie na sprzęcie nie lata? Co wy wszyscy - nad morze wyjechaliście?? Kto dziś chętny o ile pogoda dopisze? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Już nikt w Wawie na sprzęcie nie lata? Co wy wszyscy - nad orze wyjechaliście?? Kto dziś chętny o ile pogoda dopisze? Niektórzy już wrócili i znowu ruszą na bankowy. może nie dziś ale ....... :lalag: już za chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 no to jak? smigamy?potrzeba mi szybkiej i ostrej :icon_rolleyes: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi