madee Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) o 19ej na Bankowym :buttrock: :banghead: trochę pozniej 19:15-19:30 :) p.s. ale Ty dzisiaj musisz stosować emerycką 1 :) nudno będzie :banghead: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Dzisiaj pośmigałem po zakrętach w Radzyminie, dobra miejscówka do robienia zdjęć. Trochę spamu :-) - tylna opona w Bandicie zamknięta, buty przytarte. Fajne miejsce, znajomy schodził na kolano :-). warto tylko pamiętać, że na środku tego słynnego zakrętu spalił się motocyklista (ponoć żywcem) .... pees. i powyżej 130 -140 km/h nie proponowałbym wchodzić w ten zakręt.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 juz niedługo do Was dołącze. zdałem praweczko dzisiaj odbior i stawiam sie gotowy do boju na pl.Bankowym pzdr miłego śmigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) warto tylko pamiętać, że na środku tego słynnego zakrętu spalił się motocyklista (ponoć żywcem) .... pees. i powyżej 130 -140 km/h nie proponowałbym wchodzić w ten zakręt.... :icon_mrgreen: Wydaje mi się, że do takiej prędkości brakuje jeszcze troszkę (niezobowiązująco obstawiam jakieś 50-60km/h), więc o to się nie martw :icon_mrgreen: A z tego co wiem zginął tam motocyklista, bo zjechał na przeciwległy pas ruchu i ...wpakował się prosto pod autobus... Widoczność jest tam trochę ograniczona, więc trzeba uważać i być pewnym wolnej drogi jeżeli chce się ten zakręt ścinać... Czy dzisiaj ktoś lata? Na zakręt? :wink: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) ja moge na zakrecik sie wybrac? :icon_mrgreen: moja przelotowa to 70 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: pees.Pawel filmiki beda, jak monsz naprawi mi kompa, bo sie zasilacz zjarał (chyba?) :wink: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) ja moge na zakrecik sie wybrac? :icon_mrgreen: moja przelotowa to 70 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Sylwia, miejmy nadzieję, że Twój nowy licznik przekłamuje... tam jest ograniczenie do 60km/h :rolleyes: :icon_mrgreen: Dla chętnych- spotkanie ok. 19:15, tajna miejscówka i lecimy na zakręt, śmigamy do bólu... Do zopapapa p.s. Sylwia robi lod do majtooofff, więc nie zrażać się temperaturą :wink: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Qrcze czemu tak późno :wink: a gdzie jest ten zakręt, bo wcześniej będę chyba latał w okolicach Zegrza więc nie bardzo będzie mi się chciało pchać na ten Bankowy... ups wyjawiłem naszą tajną miejscówkę ale ze mnie pipa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Qrcze czemu tak późno :wink: a gdzie jest ten zakręt, bo wcześniej będę chyba latał w okolicach Zegrza więc nie bardzo będzie mi się chciało pchać na ten Bankowy... ups wyjawiłem naszą tajną miejscówkę ale ze mnie pipa :icon_mrgreen: Arek, Ty plotkarzu... Trzymaj język na wodzy :icon_mrgreen: zakręt jest za obwodnicą Radzymina. Wcześniej nie da rady, bo Magdusia ma angielski do 18:30 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Sylwia, miejmy nadzieję, że Twój nowy licznik przekłamuje... tam jest ograniczenie do 60km/h :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Dla chętnych- spotkanie ok. 19:15, tajna miejscówka i lecimy na zakręt, śmigamy do bólu... Do zopapapa p.s. Sylwia robi lod do majtooofff, więc nie zrażać się temperaturą :wink: taaaak!! Magdus robie to specjalnie dla Ciebie, skoro mamy śmigać tam do bólu, to....hmm....muuuusi być lód, ale jesli ktos jeszcze tez bedzie chcial, to info na pw i przywiozę wiecej tych dobroci :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Wcześniej nie da rady, bo Magdusia ma angielski do 18:30 :icon_mrgreen: Allright girl, I'll join you guys at the corner then... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Siemanko drogowi/zakrętowi wyjadacze :wink: Zarobiony ostatnio byłem tak ,że nawet na kompa popatrzeć nie miałem czasu nie mówiąc o pisaniu.Prawde mówiąc to i moje moto stało bezczynnie w garażu :icon_mrgreen: Ta gorączka zapewno szybko nie minie więc mówię WAM do zobaczenia w bliżej nieokreślonym czasie. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 To ja się odmeldowuję z domciu jako pierwszy, seńks ewrybady za wspólne latanko :icon_mrgreen: Listek wszystko OK :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 W ile maszyn średnio śmigacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 21 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja też jestem, tak szybko latacie, że się biedaczysko pogubiłem i do domu pojechałem :icon_mrgreen: listek - jak fura ?? będzie działać ?? :wink: jedzie ktoś jutro ze 200km ze mną ?? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Ja też w domku, super było. Dzięki wszystkim za śmiganko... :icon_mrgreen: Lobo- kiedy :icon_mrgreen: za 3/4? :icon_mrgreen: Robimy coś dalszego next weekend? Bern, podobno Cię widzielismy :rolleyes: p.s. Listek- jest ok? ja też jestem, tak szybko latacie, że się biedaczysko pogubiłem i do domu pojechałem :icon_mrgreen: a my czekali i czekali............ :wink: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi