madee Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Gdziekolwiek :buttrock: może np. taka traska: wawa - zegrze - serock - wyszków - obwodnica radzymina - wawa, albo coś krótszego, np. wawa - zegrze - legionowo - wawa, generalnie do ustalenie na miejscu. Myślałem w każdym bądź razie o jakiejś odmianie od traski wawa - płońsk - wawa :biggrin: Odmiana bardzo wskazana. Ja jednak dzisiaj odpadam ze wspólnego śmigania. Miłego i do następnego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 no dobra to jakt nikt dzisiaj nie lata to ja ide polatać solo, gdyby ktoś zmienił zdanie to łapać mnie na kom. - jest w profilu Nara :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No ktos tu o wypadzie w ten weekend nad Biale pisal - ja tam uderzam jutro (piatek) wieczorem. Ktos chetny? Wspolna ustawka? Pozdrawiam! Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 poczekajcie az odbiorę motocykl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No ktos tu o wypadzie w ten weekend nad Biale pisal - ja tam uderzam jutro (piatek) wieczorem. Ktos chetny? Wspolna ustawka? Pozdrawiam! Stary skąd Ty się urwałeś :buttrock: :biggrin: :biggrin: Jutro wieczorem to jest MECZ :biggrin: POLSKA :icon_razz: POLSKA :buttrock: POLSKA :banghead: Do boju, do boju, do boju hej POLSKA hej POLSKA :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jaki mecz ?? :buttrock: :crossy: Jutro wieczorem jest mega-impra...prawda Syska?? :biggrin: :biggrin: Co do wypadu nad Białe..to może...może.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jaki mecz ?? :buttrock: :icon_razz: Jutro wieczorem jest mega-impra...prawda Syska?? :crossy: :biggrin: To nie chce Was zmartwic, ale jutro w Tortilli staje... sory już stoi zajebisty telebim na którym będzie wyświetlany mecz of mkors :biggrin: POLSKA :buttrock: POLSKA :banghead: POLSKA :biggrin: Do boju, do boju, do boju hej POLSKA hej POLSKA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 nie martwisz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No Polska Polska...jak dobrze pojdzie dobije na rozpoczecie meczu :biggrin: A co do bialego to jakies konkrety? Ja bede na 100% ...pewnie do niedzieli az :buttrock: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No Polska Polska...jak dobrze pojdzie dobije na rozpoczecie meczu :icon_razz: No to już się poprawiłeś :buttrock:A co do bialego to jakies konkrety? Ja bede na 100% ...pewnie do niedzieli az :crossy: Jak widzisz faceci oglądają jutro mecz :biggrin: :buttrock: więc nie sądzę żeby się nadawali do jazdy nad Białe, co najwyżej na "białą salę" :banghead:. A kobitki nastawiają się na mega-imprę więc sam rozumiez że sobotnie przedpołudnie będzie raczej ciężkie dla nas wszystkich :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 No coz...priorytety...z nimi nie wygram :buttrock: Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 impra w tortlilli caly czas jest aktualna, przeciez mozna, to placzyc z ogladaniem meczu, a jak bedziemy mieli juz dosyc, to sie wynosimy/prznosimy, na jakies umca, umca, :buttrock: do zoja bede juz predzej, hihi, sila wyzsza :biggrin: :biggrin: :crossy: :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 ja bede juz predzej, hihi, sila wyzsza :biggrin: :biggrin: :crossy: :icon_razz: :buttrock: no tak.... bo Ty dzisiaj szybciej dojedziesz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 wczoraj niecisneliscie przez korek po torunskiej w strone pragi? z 10 motutuw mje mijalo przed 19.... czyli dzis "alo alo warszawa" ma wolne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 :buttrock: czyli dzis "alo alo warszawa" ma wolne? nieeee, zajęte :biggrin: :biggrin: :crossy: :icon_razz: :buttrock: p.s. łojezu... już się boję :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi