madee Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) wy i tak jezdzicie codziennie do pracy :) , a nie ktorzy...buu...nie.....ehg.... :cool: :wink: MAGDUSIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! :) pees.nie zapomnijcie o kwiatach! :flesje: Dzięki za życzenia :wink: Syska- czy potknę się dzisiaj o cos na wycieraczce? :bigrazz: ;) a w temacie dojazdu do pracy - ja dzisiaj wymiękłam i wsiadłam w puszkę :biggrin: Edytowane 29 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Wszystkiego najlepszego, ścigacza fajnego, z faceta pociechy ........... co by jeździł na motorku i miał jajka w worku. hihihihihihihih :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Wszystkiego najlepszego, tysięcy nawiniętych km'ów :bigrazz: i bezpiecznego sezonu, tego jak i kolejnych :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Wszystkiego najlepszego dla koleżanki (madee) :biggrin: i oby ten sezon jak i każdy następny był bez przykrych niespodzianek :bigrazz: ----------------------------------- pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 a w temacie dojazdu do pracy - ja dzisiaj wymiękłam i wsiadłam w puszkę :biggrin: u zawiodłem sie, miałem w temacie pogody napisać ze Madee twardziel smiga co dzień, a tu co :bigrazz: ja sie nie poddałem i przyjechałem jak codzien na moto do pracy i sie nie poddam, tylko jutro załoze jeszcze do kurtki zimową podpinkę ;-) a do fazera przyczepię marchewke, co by wyglądał jak bałwan - ZIMA WRACA :wink: Madee najlepszego z okazji :wink: imienin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Się jakby przejaśniało i wg. prognozy już dzisiaj ma nie padać - czy ktoś miałby ochotę co nieco odkręcić z wieczora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Się jakby przejaśniało i wg. prognozy już dzisiaj ma nie padać - czy ktoś miałby ochotę co nieco odkręcić z wieczora ?? Ja gym się pisał. Gdzie i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ...chetnie posmigam... 19.30 pl. pankowy? :biggrin: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 nie, no co wy :biggrin: moto mam w serwisie :bigrazz: a tu taka jazda się szykuje... miłego :wink: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 qrwa u mnie akurat teraz kapie no szlag mnie trafi z tą pogodą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 ...e tam... to tylko jakas przelotna kupa... jesli jakos mocniej nie zacznie rosic... :biggrin: to na bankowym sie melduje... pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Grrrr, pisałam przecież, że jutro :biggrin: Mam nadzieję, że jak dzisiaj pośmigacie to jak jutro pogoda będzie ok, to się nie będziecie wykręcać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Dzisiaj i jutro :bigrazz: kiedy tylko jest troche wolnego no i pogoda w miare to jest bez opadu gradu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 no, no... jutro tez... :biggrin: o ile calodniowa konferencja mnie za bardzo nie zmeczy... ...to jest bez opadu gradu :bigrazz:...w gradzie tez sie da... :wink: ...wczoraj to trenowalem... tyle ze z przyjemnoscia... to wiele wspolnego nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Tak też mi się wydawało, że to mała przyjemność :biggrin: A dośwadczenie jak najbardziej i wrarzenie niezapomniane :bigrazz: pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi