Marta CBR Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) :buttrock: Na PW nie,o wiele bardziej wolę gg,tel,skype już nie,bo coś mi się popsuło ostatnio :lalag: ew.email lub tak zwyczajnie na żywo :banghead: Madee:to ja się podłączę dzisiaj pod to Twoje emeryckie tempo :crossy: Edytowane 23 Maja 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 :D ten obok walący glową to ja - zazdrosniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam. Skoro emeryckie tempo dziś ktoś gra to dla mnie to bajka. MłodzieŻówka też się pojawi na bankowym jesli nie będe przeszkadzać. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) o qrde... :eek: ale sie narobiło... :D robimy 3 grupy emeryckie w takim razie... i spotykamy się albo na miejscu albo gdzieś (obgadamy na bankowcu) ;) Podział na grupy:emerycka 1 - 3 zł., emerycka 2- 2 zł.,emerycka 3 - 1 zł........ :biggrin: Madee:to ja się podłączę dzisiaj pod to Twoje emeryckie tempo :cool: prowadzisz :icon_razz: a ja berek :buttrock: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 23 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Tylko ja mogę się spóżnić na śmiganie. To się nazywa dać ciała. Co zrobić takie życie, ale jutro też jest dzień. :D Tylko ja mogę się spóżnić na śmiganie, to się nazywa dać ciała. Ale naszczęście jutro też jest dzień.A na poprawę humoru Harnaś albo lepiej ze 3. Miłego. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Ok,ja już wróciłam... Ale zajebiście się z Wami śmigało ;) :biggrin: Szkoda,że musiałam tak szybko spadać Pozdro dla wszystkich :D Edytowane 23 Maja 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Nie no awria dziś całkowita nawet pisanie mi nie idzie tragedia. Dosłownie :D Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 to prawie, tak samo jak mi!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 hej, dzięki za śmiganie - jak zawsze było b. miło :D pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Dzięki za śmiganie. To był mój pierwszy raz, dobrze że tempo było powolne to nadążyłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Madee wracając miałem wrażenie ze chcesz mi uciec bo przyśpieszyłas do 100tki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 dzięki wszystkim za wspólne ;) w końcu mi termin podpasował :D mam nadzieję że już zawsze tak będzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Dzięki za wspaniałe śmiganko ;) .Było zajefajnie mam nadzieje że powtórka będzie niedługo oby termin pasował :D bo niestety pracy coraz więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 :D benek ;) nadazyles, bo oni szybciej niejezdza :biggrin::D:D:D:D a o 19.30 to sie baja zaczyna i wszyscy forumowicze odstawiaja grzecznie swoje motorki.... moze utworzymy grupe "yoomadafaka warszawa andergraund" ? i bedziem sie umawiac o 21, abo 22 na latanko? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Madee wracając miałem wrażenie ze chcesz mi uciec bo przyśpieszyłas do 100tki :D Wiesz co... to tylko takie wrażenie.... Przecież wiesz, że ja takiej prędkości nie przekraczam. Tylko piętki musiałam trochę schować, bo mnie to Twoje spojrzenie paliło ;) Wszystkim dziękuję za latanie :biggrin: :biggrin: :biggrin: - było wspaniale... :icon_razz: tego mi było trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi