benek Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Czy wczoraj po 19 na Wólczyńskiej to byliście wy Skandynaf i Lobo, jechałem niebieskim Banditem a wy staneliście przy jakimś wjeździe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 całkiem mozliwe - hayka i gixer przy wyjeździe ze Statoil/McDonald's... czemu nie zagadałeś :buttrock: lecieliśmy własnie na kawę za Warszawę kawałek - ja już po przesiadce na autobus, więc mało mnie już obchodziło :crossy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Wtedy nie wiedziałem że to wy, z chęcią bym się przyłączył bo jeździłem po Warszawie bez celu. Chyba też bym nie nadążył? Edytowane 23 Maja 2006 przez benek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 siema, latamy dzisiaj? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 oczywiście, że tak - 19.00 Bankowy, zobaczymy jak pogoda :buttrock: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 wlaśnie wstawilem moto na przeglądzik. Więc dziś nie latam z Wami. :crossy:Pogonicie sobie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Pogonicie sobie :smile: chyba nie pogonią, bo się zamierzam przyłączyć :buttrock: :crossy: :banghead: (tempo emeryckie :lalag: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 (tempo emeryckie :buttrock: ) dobre, :banghead: :crossy: :lalag: hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 dobre, :smile: :banghead: ;) hihihih skąd ta radość :crossy: :buttrock: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Jak żona i pogoda pozwolą to z chęcią się przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 nie moge dzisiaj, nie dam rady :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 I Ja z chęcią bym się przyłączył. :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 chyba nie pogonią, bo się zamierzam przyłączyć :buttrock: :crossy: :banghead: (tempo emeryckie :lalag: )a tempo emeryckie wytrzyma Suzuki Savage ? (do 90/h optymalne jest dla mojego potwora :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 No,skoro tak kusicie .....:buttrock: Do 19stej w takim razie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 23 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 No,skoro tak kusicie .....:buttrock: ej, ale na pw nikt Cię nie kusi :crossy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi