Śliwa Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 P.S. Sligier - wysłałem do Ciebie wiadomość. Dotarła? Tak już Ci odpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Panowie z WTT, nie wiem jeszcze czy pojade na Grandysów :icon_question: , ale jest do odebrania Loctite, który z pewnością przyda się Wam na wypad. Ja niestety nie dam rady tego odebrać czy jest szansa, że ktoś z Was da radę uderzyć do magazynu na Matuszewską do godziny 15.00 i zawieźć to do Pawła - tylko puchą proponuje. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Skandynaf juz kiedys byl tam jakbyco :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Skandynaf juz kiedys byl tam jakbyco :flesje: skandynaf do piątku w gipsie jakby co :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Panowie i Panie stało się sprzedałem XJ niewiarygodne a jednak prawdziwe. Teraz się rozglądam za czymś innym no oczywiście takim abym się nie gubił na prostej he he he. Pozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Panowie i Panie stało się sprzedałem XJ niewiarygodne a jednak prawdziwe. Teraz się rozglądam za czymś innym no oczywiście takim abym się nie gubił na prostej he he he. Pozdrawiam to tylko hajke z nosen :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Panowie i Panie stało się sprzedałem XJ niewiarygodne a jednak prawdziwe. Teraz się rozglądam za czymś innym no oczywiście takim abym się nie gubił na prostej he he he. Pozdrawiam no no to teraz to tylko lytra ;) no w najgorszym wypadku 3/4 :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ja mam 3/4 na sprzedaz :( pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ja mam 3/4 na sprzedaz :icon_mrgreen: pozdro600 a ja lytra :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 a pozbierales czesci z duzej patelni hahahhahhahahhaha pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Gxer litr to za dużo dla mnie i mocy i kasy, ja to spokojny człowiek jestem, a nad 3/4 to sie zastanowie. Lobo daj znać na priwa ile cenisz.A tak powiem wam że chodzi mi po głowie literek ale fazerek. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 a pozbierales czesci z duzej patelni hahahhahhahahhahapozdro600 Tak ale mam za dużo, więc chyba leżały tam lobo twoje części z sześćsetki, zresztą walają się na każdym zakręcie :D :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Listek a moze chcesz prawdziwy motocykl do lansu (i nie tylko) Aprilia RSV 1000 , przypadkowo moge taki sprzedac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 GRANDYSI 14-15 lipca !!! Ja wyjeżdzam w piątek najpóźniej o 14:00 i na chwilę obecnę na przyczepie ciągnę 2 szpeje - swój i Lobosa i wygląda na to że jadę sam. Prezes tak jak gadaliśmy dobrze by było żebyś wpadł o 12:30 na Bokserską i pomógł mi zainstalować szpeje na przyczepce. Pawełek też jedzie i z tego co mi mówił to jedzie swoim samochodem. Loctite'a odebrałem - jest u Pawełka. Let's roll bitches :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 bede o 12.30 na Boxerskiej preclu pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi