Śliwa Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Heh,ja to jestem tolerancyjna i pisać to on może dużo :icon_twisted: ale Ci powiem ,że pojadę do tego Poznania:)może kogoś powinnam poznać :icon_biggrin: :icon_razz: hahahahahahaha WIEDZIAŁEM :icon_razz: :biggrin: uderz w stół.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 miłego popołudnia i do zobaczenia jakoś :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) no ja juz jestem, nie ma gdzie jezdzic w tej stolicy, co popatrze na budzik to widze 250, a chwile pozniej jakas ciote, co zmienia pas bez kierunkow... a na torunskiej to nawet tiry sie wyprzedzaja na 3 pasach... co za kraj... trzeba jechac na grandysow, bo zajoba mozna dostac :buttrock: pozdro600 Edytowane 3 Lipca 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 no ja juz jestem, nie ma gdzie jezdzic w tej stolicy, co popatrze na budzik to widze 250, a chwile pozniej jakas ciote, co zmienia pas bez kierunkow... a na torunskiej to nawet tiry sie wyprzedzaja na 3 pasach... co za kraj... trzeba jechac na grandysow, bo zajoba mozna dostac :buttrock: pozdro600Oj lobo, może nie tak szybko śmigam ale kurwica czlowieka strzela, jakby wypełzły jakieś glizdy po deszczu :buttrock: p.s. W Darłowie w Weekend widziałem dwa GIXerki, jedna na Warszafskich druga na Toruńskich :banghead: Ktoś z forum? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 no widzisz... ja dzisiaj mam dzien pt. wszystko mnie wku**ia, a jak wszystko, to i grzecznie wracajacy do domciu tatusiowie menadzerowie i ich bezmozgie zony w zasranych koreanskich autkach na radziecki gaz :buttrock: co to za kraj, w ktorym toru nie ma??????????????? a jak jest, to jeden i to taki, ze pozal sie boze... narzekamy na faszystow, ze rynku pracy nie chca przed nami otworzyc, ze dretwi, starzy, sluzbisci... ale ku*wa torow maja kilka, a autostrad w ch*j... sie wqrwilem :buttrock: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 no widzisz... ja dzisiaj mam dzien pt. wszystko mnie wku**ia, a jak wszystko, to i grzecznie wracajacy do domciu tatusiowie menadzerowie i ich bezmozgie zony w zasranych koreanskich autkach na radziecki gaz :buttrock: co to za kraj, w ktorym toru nie ma??????????????? a jak jest, to jeden i to taki, ze pozal sie boze... narzekamy na faszystow, ze rynku pracy nie chca przed nami otworzyc, ze dretwi, starzy, sluzbisci... ale ku*wa torow maja kilka, a autostrad w ch*j... sie wqrwilem :evil: pozdro600No masz racje. Znam ludzi co pod koniec lat 90-ych chcieli sprowadzić F1 do Polszy, przebudowac Tor w Poznaniu lub budować nowy i co? I ch*j, bo prawa wlasności gruntów nieuregulowane bo to bo tamto, ogólny śmietnik :smile: Autostrady - następny super punkt dla rządzących, od początku lat 90-ych Amerykanie chcą budować, mają kase itd. jedyny warunek dzirżawa na 30 lat i co? I ch*j, bo prawa wlasności gruntów nieuregulowane bo to bo tamto, ogólny śmietnik :banghead: I tak do zajebania :bigrazz: p.s. Dzisiaj przymierzalem sie do GSXera 1000 ........................ przy żonie ......................... powiedziała spoko ale ......................... po rozwodzie :banghead: p.s.1 Od Niedzieli szaleje na Autostradach DE i FR :banghead: i znów będzie opona do wymiany :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No a ja póki co zawieszam swoją działalność motocyklową :banghead: . Do przyszłego sezonu :icon_mrgreen: - kurcze jak ja to wytrzymam... No i ladnie się z tymi modami porobiło, teraz to co drugi to moderator!!!! Ja nie chce wiedzieć co musieliście zrobić za to :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 a co sie stalo??? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 p.s. Dzisiaj przymierzalem sie do GSXera 1000 ........................ przy żonie ......................... powiedziała spoko ale ......................... po rozwodzie :banghead: p.s.1 Od Niedzieli szaleje na Autostradach DE i FR :icon_razz: i znów będzie opona do wymiany :icon_mrgreen: ale wrócisz na 13go?:>..... ostatecznie możesz z żoną :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ale wrócisz na 13go?:>..... ostatecznie możesz z żoną :icon_razz:Wiem, wiem, 13-ty, Piątek, musze....................dzieciaki wracają z Wakacji z Dziadkami..............powrót do rzeczywistości :icon_mrgreen: p.s. Kriters co tam wymodziłeś? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 a co sie stalo???pozdro600 Sprzedaje Yamah'ę i zaczynam myśleć nad sprzętem na tor ( raczej w strone gsxr, ale nie wykluczam r6). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ooooo, widze ze precel juz przylazl i cos pisze :wink: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No ja też zjechałem - ta po wawie to ch*j nie latanie :lapad: ale już za 1,5 tygodnia będzie szorowanko kolankiem w dużej patelni - mniam :bigrazz: no widzisz... ja dzisiaj mam dzien pt. wszystko mnie wku**ia Trzeba coś wypić :flesje: to zawsze pomaga :icon_mrgreen: p.s. Dzisiaj przymierzalem sie do GSXera 1000 ........................ przy żonie ......................... powiedziała spoko ale ......................... po rozwodzie :banghead: No to jak się sprężysz to jeszcze w tym sezonie polatasz w końcu na Motocyklu :icon_twisted: Sprzedaje Yamah'ę i zaczynam myśleć nad sprzętem na tor ( raczej w strone gsxr, ale nie wykluczam r6). To nie lepiej po sezonie opchnąć yamahahę i na przyszły sezon się przygotować ;) :wink: ooooo, widze ze precel juz przylazl i cos pisze :biggrin: walsienaryj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No i napisał :wink: p.s. Avatara zmień na ............. PRECLA ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Rany co tu sie dzieje ????!!!!! Towarzystwo wzajemnej adoracji. A ci modsi to juz całkowicie powariowali ;). Zamiast stać na straży ładu i porządku jakąs MEGA POPIERDÓŁKE odstawiają. Opamiętajcie się ludziska :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi