Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rzuce takie chasło... Czy ktoś z Was może jest chętny wybrać się na tor w Poznaniu w jakiś wolny Poniedziałek (na motocyklach)??? bo ja się powoli przymierzam.

to ja uzupełnię hasło: 2 lipiec i jestem. Proponuję wyjazd w niedzielę, powrót w poniedziałek.

Kto chętny na taki termin ?

EDIT 20.06: Info z AW - w dniach 02-04.07 treningi odwołane !!!

Edytowane przez radez9

Lobo ale Ty prowadzisz wycieczke? Tzn. jedziesz najbardziej z przodu jak się da? :banghead:

ty nie pitol, tylko bierz od starego litra i w drodze amnestii mozesz sobie z tylu poleciec :buttrock:

pozdro600

Ok w piątek nie mogłem ale już mogę he he he

W sobotę raczej nie bo sam z psem zostaje na kwadracie, warto dodać pies ma 19 lat he he he.

Tak więc podsumowywując Ustawka I-Listek31 obecny

Pozdrawiam

Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję.

W piatek wylot punkt 19 czy z jakims poslizgiem?(koncze tyrlandie o 20)

Hmm. chyba bede w stanie utrzymac tempo :) I z Zegrza bede mial blisko do legionowa. Przy okazji mozemy grupowo pozwiedzac winkle w zegrzu polnocnym :crossy::D

Edytowane przez chichio

W sobotę raczej nie bo sam z psem zostaje na kwadracie, warto dodać pies ma 19 lat he he he.
Przywiąż go do kierownicy jak na tej reklamie gixera, niech się piesek w końcu wybiega :)

brakuje mi na tym wypadzie moto marki HONDA! ja też polece co by nie było deficutyu :crossy:
No dawaj dawaj, zobaczymy co ta Chąda potrafi :crossy:

W piatek wylot punkt 19 czy z jakims poslizgiem?(koncze tyrlandie o 20)
Ustawka jest na 19:00 tzn. że najpóżniej o 19:15 zawijamy się spod pomnika.

No faktycznie...dobraliście się nieźle :flesje:
Od razu się nieźle dobrali :icon_eek: Dwóch doświadczonych i odpowiedzialnych motocyklistów, a tu ci napiszą że się nieźle dobrali :cool: Ty byś lepiej napisał że się stawiasz w piątek na ustawkę a nie tu jakieś prowokacyjne tekasty zarzucasz :P

Od razu się nieźle dobrali :) Dwóch doświadczonych i odpowiedzialnych motocyklistów, a tu ci napiszą że się nieźle dobrali ;) Ty byś lepiej napisał że się stawiasz w piątek na ustawkę a nie tu jakieś prowokacyjne tekasty zarzucasz ;)

ku*wa oplulem monitor "odpowiedzialni motocyklisci" lol

Edytowane przez Bodzyn