madee Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Lobo ale Ty prowadzisz wycieczke? Tzn. jedziesz najbardziej z przodu jak się da? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Sie będzie działo :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Rzuce takie chasło... Czy ktoś z Was może jest chętny wybrać się na tor w Poznaniu w jakiś wolny Poniedziałek (na motocyklach)??? bo ja się powoli przymierzam. to ja uzupełnię hasło: 2 lipiec i jestem. Proponuję wyjazd w niedzielę, powrót w poniedziałek. Kto chętny na taki termin ? EDIT 20.06: Info z AW - w dniach 02-04.07 treningi odwołane !!! Edytowane 20 Czerwca 2007 przez radez9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Lobo ale Ty prowadzisz wycieczke? Tzn. jedziesz najbardziej z przodu jak się da? :banghead: ty nie pitol, tylko bierz od starego litra i w drodze amnestii mozesz sobie z tylu poleciec :buttrock: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ty nie pitol, tylko bierz od starego litra i w drodze amnestii mozesz sobie z tylu poleciec :buttrock: pozdro600 sv-ka jeszcze działa :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ok w piątek nie mogłem ale już mogę he he he W sobotę raczej nie bo sam z psem zostaje na kwadracie, warto dodać pies ma 19 lat he he he.Tak więc podsumowywując Ustawka I-Listek31 obecnyPozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 brakuje mi na tym wypadzie moto marki HONDA! ja też polece co by nie było deficutyu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) W piatek wylot punkt 19 czy z jakims poslizgiem?(koncze tyrlandie o 20)Hmm. chyba bede w stanie utrzymac tempo :) I z Zegrza bede mial blisko do legionowa. Przy okazji mozemy grupowo pozwiedzac winkle w zegrzu polnocnym :crossy::D Edytowane 20 Czerwca 2007 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 W sobotę raczej nie bo sam z psem zostaje na kwadracie, warto dodać pies ma 19 lat he he he. Przywiąż go do kierownicy jak na tej reklamie gixera, niech się piesek w końcu wybiega :) brakuje mi na tym wypadzie moto marki HONDA! ja też polece co by nie było deficutyu :crossy: No dawaj dawaj, zobaczymy co ta Chąda potrafi :crossy: W piatek wylot punkt 19 czy z jakims poslizgiem?(koncze tyrlandie o 20) Ustawka jest na 19:00 tzn. że najpóżniej o 19:15 zawijamy się spod pomnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Sligier mój pies jest wybiegany ale za stary na latanie. he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) wlasnie sobie pojezdzilem jako plecak ze Sligierem hehehehe i teraz to juz nie wiem, kto jest bardziej pierdolniety :) pozdro600 Edytowane 20 Czerwca 2007 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No faktycznie...dobraliście się nieźle :flesje:Pozdrawiam Was Ziomki ze 100licy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No faktycznie...dobraliście się nieźle :flesje: Od razu się nieźle dobrali :icon_eek: Dwóch doświadczonych i odpowiedzialnych motocyklistów, a tu ci napiszą że się nieźle dobrali :cool: Ty byś lepiej napisał że się stawiasz w piątek na ustawkę a nie tu jakieś prowokacyjne tekasty zarzucasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Od razu się nieźle dobrali :) Dwóch doświadczonych i odpowiedzialnych motocyklistów, a tu ci napiszą że się nieźle dobrali ;) Ty byś lepiej napisał że się stawiasz w piątek na ustawkę a nie tu jakieś prowokacyjne tekasty zarzucasz ;) ku*wa oplulem monitor "odpowiedzialni motocyklisci" lol Edytowane 20 Czerwca 2007 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ku*wa oplulem monitor "odpowiedzialni motocyklisci" lolWidzisz Sligier.....nie tylko ja tak twierdze ;).....no macie opinie ,nie ma co ;)Całkiem możliwe że w piątek sie pojawie ,tylko......"lokomotywe" musze poskładać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi