yamaha Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Hej wszystkim! Nie wiedziałem że już forum chodziwłaśnie wróciłem z wycieczki , 700 km zrobiłem- fajnie :icon_razz: .Pogoda była fajna ale w nocy strasznie zimno. CBR 600 rr ( nowy mój nabytek)jest bardzo wygodnym sprzetem i nawet nie czuję zmęczenia.Pozdrawiam. A czy we niedzielę ktoś "lata"??? rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Wlasnie widzisz jak lata...dzeszcz po drodze :/ bida ...A checi byly i zapal :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 z racji tego że jutro odbieram (mam nadzieję, że nic się nie zmieni) swój skuter to olewam robotęja pitole sligier sie starzeje....skutera dosiada już (zapraszam do EKG ;) ).....a może to rozgrzewka przed scooter cup :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ja pitole sligier sie starzeje....skutera dosiada już (zapraszam do EKG :wink: ).....a może to rozgrzewka przed scooter cup :icon_arrow: :notworthy: :smile:Rebel od tamtego postu dużo sie zmieniło :icon_arrow: p.s. Sligier, gratuluje czasu w Poznaniu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Rebel od tamtego postu dużo sie zmieniło :icon_arrow: no nawet 4um zdążyło paść i powstać w międzyczasie :notworthy:p.s. Sligier, gratuluje czasu w Poznaniu :D Dzięki, dzieki :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Jako bierny obserwator calego tematu, to myslalem, ze bedzie 1000. Ale gratuluje oczywiscie :- ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Jako bierny obserwator calego tematu, to myslalem, ze bedzie 1000. Ale gratuluje oczywiscie :- ) No ale powiem Ci że szczególnie po wypadzie na tor wiem że gdybym wziął litra to bym żałował, bo to 600 jest na prawdę wściekłe i jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie zanim zacznę go kompletnie ogarniać. A na litra jeszcze przyjdzie czas :icon_razz: ale not yet, not yet :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 p.s. Sligier, gratuluje czasu w Poznaniu buttrock.gifZnowu ku...a coś przeoczyłem :clap: .....Sligier co to za czas wykręciłeś??Czy mogę już mówić MISZCZU :buttrock: :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Znowu ku...a coś przeoczyłem :biggrin: .....Sligier co to za czas wykręciłeś??Wstąpiłem do klubu "poniżej 1:50" z moim 1:48 ;) Czy mogę już mówić MISZCZU :clap: :clap: :clap: Myślę że to dopiero po moim powrocie z Malezji :buttrock: :biggrin: :clap: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Wstąpiłem do klubu "poniżej 1:50" z moim 1:48 ;) To już nie chczesz być z nami w WTT :) No, tak... Wstyd się z takimi na ulicy pokazać, lamerstwo i padaka. Poza tym WTT jeździ w klasie B *) *) - znaczy się nie w klubie. PS. Qrde jak na złość żadnego busa nie mogę skołować. Kombinujcie coś, bo pogoda zapowiada się taka, że nie wiadomo co z oponami. Mr. G. pewnie zaciera ręce i szykuje deszczówki na opędzlowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 jeździ ktoś dzisiaj?? może ktoś się pisze na jakąś rundkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) I to jeszcze jak jeździli :biggrin: Sligier gratki raz jeszcze za dzisiejsze 2 miejsce i najlepszy czas w 600tach :) Jeśli jestem komukolwiek winna jakąś kasę to się zgłaszać...i dzięki za milutki wspólny weekend pełen mocnych wrażeń ;)Edit :Sligier,fajny masz puchar :( Kriters,jak Ci poszło? Edytowane 13 Maja 2007 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Brawo Panie Sligier Szampan wyśmienity jak byś potrzebował "mechanika" jeszcze kiedyś jestem do dyspozycji he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Sliwa, napisz jakie nagrody rzeczowe byly dla zwyciescow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Sliwa, napisz jakie nagrody rzeczowe byly dla zwyciescow:) :D dla zwycięzców to nie wiem, ale za II miejsce były jakieś 2 oleje shella, visor cleaner też shella i chyba cuś tam jeszcze także shella :D był jeszcze puchar, szampan (chyba z 1,5 l), czapeczka z daszkiem Dunlopa no i to co najważniejsze.... uścisk dłoni Jacka Grandysa :) :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi