KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 UWAŻAJCIE NA ROSOŁA!!! TEN NOWY ASFALT JEST JAK LODOWISKO!!! Nie zauważyłem, może masz oponki do wymiany :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 UWAŻAJCIE NA ROSOŁA!!! TEN NOWY ASFALT JEST JAK LODOWISKO!!! Potwierdzam - ostatnio udało mi się złapać uślizg tylnego koła na łuku za skrzyżowaniem z Płaskowickiej jadąc w kierunku Dolinki Służewieckiej, ale myślałem ze to wina mojego zdartego tylnego lacza :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 No to fajnie chłopcy, że daliście wcześniej znać...a nie miałeś znowu szkoły :) Heh, no właśnie miałem :biggrin: No to fajnie chłopie, że dałeś wcześniej znać, że masz szkołę..... a tak to ja bym dał Ci znać i co.... :biggrin: Potwierdzam - ostatnio udało mi się złapać uślizg tylnego koła na łuku za skrzyżowaniem z Płaskowickiej jadąc w kierunku Dolinki Służewieckiej, ale myślałem ze to wina mojego zdartego tylnego lacza ;) ale tam jest już stary asfalt :eek: a BTW w czwartek na Dereniowej gostek na identycznej SV-ce jak twoja zdjął na pasach dwie dziewczynki, które wyszły za autobusu...byłem tam chwile po i byłem pewny, że to Twoja "robota"... :banghead: tak czy siak skończyło się w miarę dobrze ( rany szarpane i złamana noga u dzieciaków) a u motocyklisty noga skręcona i chyba tyle (choć przywalił czaszką w słupek :banghead: )...przy okazji fajną mamy służbę zdrowia karetka przyjachał zabrała dziewczynki a Pawła(kierowcę) nawet nie obejrzeli :flesje: a po ich odjeździe chłopakowi zaczęło robić się ciepło i miał problemy z oddychaniem...więc musieli przyjeżdżać jeszcze raz... gliniarze w miarę spoko choć w rozmowie ze mną przebąkiwali coś o zabraniu mu prawka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 ale tam jest już stary asfalt :biggrin: Hehehe więc to jednak mój "slick" :crossy: Dobrze że nowe gumki już w drodze :) a BTW ... Koszmarna historia :buttrock: Na Dereniowej za często się nie pojawiam, bo swoim SRADem wyjeździłeś tam paskudne dziury :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Tak patrzę i myślę sobie że nie poodkręcać w taką pogodę to w sumie grzech, ale samemu mi się nie będzie chciało dupy ruszyć :buttrock: . No więc są jacyś chętni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Tak patrzę i myślę sobie że nie poodkręcać w taką pogodę to w sumie grzech, ale samemu mi się nie będzie chciało dupy ruszyć :biggrin: . No więc są jacyś chętni :) Siema, siema na mnie zawsze kochanie możesz liczyć hehehehehehehehe :buttrock: To co, śmigamy dzisiaj? Qbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 na mnie zawsze kochanie możesz liczyć hehehehehehehehe :) Ty tylko bez takich bo ci zrobię z dupy jesień średniowiecza :buttrock: . Grzesiu też jest chętny, właśnie pucuje swoją R1, więc umówmy się np. o 18:30 na Bankowym - PASI kochanie :biggrin: :) WOW :crossy: HALO WARSZAWA jest przyklejony ;) Nie wiem czyja to zasługa ale :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ty tylko bez takich bo ci zrobię z dupy jesień średniowiecza :buttrock: . Grzesiu też jest chętny, właśnie pucuje swoją R1, więc umówmy się np. o 18:30 na Bankowym - PASI kochanie :crossy: :) WOW :) HALO WARSZAWA jest przyklejony ;) Nie wiem czyja to zasługa ale :biggrin: heheheheheheheeeheheheee :biggrin: to będę na 18.36 ;) pozdroQbas PS.Kurde nigdy chyba nie będę miał bardziej czystego motoru niż Grzesio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 heheheheheheheeeheheheee :) to będę na 18.36 :crossy: pozdroQbasPS.Kurde nigdy chyba nie będę miał bardziej czystego motoru niż Grzesio :biggrin: Qbasku drogi będziesz miał będziesz jak wyjedziesz nowym z salonu :buttrock: :biggrin: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Qbasku drogi będziesz miał będziesz jak wyjedziesz nowym z salonu :buttrock: :biggrin: Pozdrawiam... No właśnie zastanwaiałem się co zrobić z tą wielką kupą forsy która leży u mnie obok śmietnika w domu.....Miałem ją wywalić a tak to może sobie kupię K6 jak mi się zechce :) hehehhehe Qbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Qbuś tutaj jest coś dla Ciebie http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M284190 w tym twoim ped.... kanarkowym kolorku :biggrin: O tu jest jeszce tańszy http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M292656 qrna ale tych kanarków wysypało na otomoto no :biggrin: Siakieś 750 po dzwonie http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M259484A tu 600 po dzwonie dla Grzesia http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M293883 Dobra koniec tego :) to widzimy się o 18:30 na Bankowym - NARA :buttrock: Edytowane 10 Października 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 witam... w sumie chyba troche nie w temacie... ale czy nie zna ktoś kogoś :) u kogo mógłbym wynająć garaż, albo część garażu na motorek??? może są jakieś "patentowe" miejsca na garażowanie/przechowywanie sprzętcika w okolicach Międzyborskiej (Grochów) tak żebym go nie straił po 2 dniach :buttrock:Od niedawna jestem w Wawie dlatego jestem lekko w tyle i nie mam orientacji... POZDR. może w przyszłym sezonie (albo jeszcze w tym będę śmigał z Wami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posen Diesel Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Thx*3 za 10 min jazdy i 30 min pogaduszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Qbuś tutaj jest coś dla Ciebie http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M284190 w tym twoim ped.... kanarkowym kolorku ;) O tu jest jeszce tańszy http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M292656 qrna ale tych kanarków wysypało na otomoto no :) Siakieś 750 po dzwonie http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M259484A tu 600 po dzwonie dla Grzesia http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M293883 Dobra koniec tego :) to widzimy się o 18:30 na Bankowym - NARA :D No ładne ładne, tylko brakuje mi jeszcze 10 000zł :)A co do ped....ego kolorku to właśnie na taki w te wakacje udało mi się CENZURA CENZURA CENZURA :) (cenzura; czytać dziewczyn oczywiście) hehehe. Wczorajsze latanie do Łomianek bardzo mi się podobało i chciałbym żeby taka zabawa była jeszcze raz hehehehe :) Qbas Edytowane 11 Października 2006 przez kuba_gsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) No ładne ładne, tylko brakuje mi jeszcze 10 000zł :) Eee tam sprzedasz jeszcze kilka sprzętów i po problemie :)Wczorajsze latanie do Łomianek bardzo mi się podobało i chciałbym żeby taka zabawa była jeszcze raz hehehehe :) Spodobało Ci się jednak to ...40 km/h po Wisłostradzie :) Dzisiaj ja odpadam, ale możemy się wstępnie ustawić na jutro :D Edytowane 11 Października 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi