IG?A Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 nie no adres poprawny.. niewiemostatnio mam problemy z mailem... spróboj któryś: [email protected][email protected][email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Poszło na O2... mam nadzieje że tym razem dojdzie.Daj znac czy dostałeś i czy o to chodziło. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 :) dzieki stary o to chodziło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Nie ma sprawy... ciesze sie że sie udało i na coś sie przyda.:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 czesc Spidi!jesli mozna sie podlaczyc, to wyslij tyakze do mnie: [email protected]Cebra jest jednym z moich dwoch powaznych kamdydatow na nastepne moto!PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Spox nie ma sprawy... z tym że wyśle troszke później bo tamte fotki skasowałem zaraz po tym jak wysłałem Igle a aparat został po imprezie u mojego kumpla(chyba bo w domu go nie mam... :roll: ) . Ale postaram sie to zrobić możliwie szybko... Aha- ktoś jeszcze zdaje sie z forumowiczy mnie o to prosił ale niechcący wywaliłem maila od niego(coś mi sie z niejakim Króliczkiem kojarzy ale nie jestem pewien :?) i nie znam adresu tak więc jak chcesz te fotki to podaj mi jeszcze raz swój mail. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 Jeśli chodzi o ten test z ostatniego FB to są to (w większości) przedruki artykułów Przemka ze strony www.scigacz.pl i tam możecie ten opis znaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 jak masz jeszcze te fotki artykulu o CBRkach to podeslij i mi na [email protected]THX :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 ja też byłbym wdzięczny gdybys mi wyslal [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 co by nie byc monotematycznym to i ja poprosze fotki jesli to mozliwe [email protected] pozdrawiam i z gory dzieki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 ktos dostal juz te scany :?: bo ja jeszcze nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Witam.Poszło dziś do wszystkich, sorki że tak długo to trwało ale tak wyszło...:DJak by ktoś z was nie dostął dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 ja dostalem :!: THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Dostalem rowniezDzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 a ja nie dostalem ?? podeslijcie i mi thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi