Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 cebik nie denerwoj sie tak bo ci sie tahonda zatrze Kolego ty nie bądź taki mądry! :) kolega jeździ Busą i dogryza tym co nie mają kasy na moto... :( :( :) ;) :evil: :evil: :evil: uważaj żeby co innego ci się nie zatarło... i naucz się pisać wyraźnie i bez błędów... :roll: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 ja nikomu nie dogryzam.po prostu napisalem ze spidi ma racje.i skad wiesz ze nie mam pieniedzy na motor?i nie denerwoj sie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 .po prostu napisalem ze spidi ma racje to jest raczej oczywiste że ma rację bo temat pierwszego moto jest wałkowany może nie parę razy dziennie ale na tydzień napewno :) skad wiesz ze nie mam pieniedzy na motor? tego nie napisałem... :? nie denerwoj sie tak. wiesz... jak mi mówisz żeby mi się moja Honda zatarła to troszeczkę mnie irytujesz, bo sam zarobiłem na to moto, wiem że nie jest to rewelacja na początek jak znalazł... :? i nie musisz mi dobitnie pokazywać że mam gorsze dwa kółka od Ciebie... mam to na co mnie stać i się z tego cieszę... może trochę wykroczyłem za temat cytowanej wypowiedzi ale... sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 ja nikomu nie dogryzam.po prostu napisalem ze spidi ma racje.i skad wiesz ze nie mam pieniedzy na motor?i nie denerwoj sie tak. czytaj dokladnie bo pozniej wychodza takie niepotrzebne zwady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 ja tez sam zarobilem na motorek inikt nie dolozyl mi nawet zlotowki.i nikomu nie dogryzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Dobra nikt nikomu nie dogryza i wracajcie juz do tematu :!: a jak nie to pogadajcie sobie na gg lub przez PW :( Wydaje mi ze ze Carlos jak pisal ten temat to juz wiedzial ze chce kupic CBRke a z doswiadczenia wiem ze jak ktos sie nakreci na moto jakie sobie upatrzyl to nikt go nie odwidzie od zakupu.A z ta mocą macie racje choc by niewiadomo kto sie zarzekal ze bedzie jezdzil spokojnie,rozwaznie z wyobraznia to przychodzi taki moment ze odkreca manetke :) -byle one konczyly sie zwyklym hamulcem :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 CZe jak to zawsze jest przez pierwszych kilka tyśięcy będziesz jeździł spokojnie bo sie będziesz "bał " potem jusz będzie Ci sie wydawało że jusz znasz moto i że Cie ne potrafi zaskoczyc i to jest najgorszy moment bo wtedy najwięcej gleb sie zalicza. Jeżeli moto ma słuzyc do podrywania panienek i jeżdzania jak typowy cafe recer to na pierwszy moto sie nadaje. Inaczej bym nie prubował startwoac do takiego sprzeta zaczoł bym od cbr 600 albo cus w tym stylu POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 jeśli chodzi Ci o spokojną jazdę po miście i w trasie to dlaczego wybór pada na sportową 900??jest wiele inych motocykli co równie a może nawet łagodniej oodaja moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam.Poszło dziś do wszystkich' date=' sorki że tak długo to trwało ale tak wyszło...:evil:Jak by ktoś z was nie dostął dajcie znać.[/quote'] Czy i ja moglbym takowe otrzymac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam.Poszło dziś do wszystkich' date=' sorki że tak długo to trwało ale tak wyszło...:evil:Jak by ktoś z was nie dostął dajcie znać.[/quote'] Czy i ja moglbym takowe otrzymac? CZy 8,90 to dla Was naprawdę tak dużo, że musicie przesyłać sobie skany artykułów zamiast zakupić gazetę. Przez takie akcje ledwie wiążemy koniec z końcem! Chciałbym zaznaczyć, że nie pochwalamy takich działań !!!!!!!!! Pozdrawiam,--Michał "Mick" FiałkowskiZ-ca. Red. NaczelnegoFAST BIKE POLSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam.Poszło dziś do wszystkich' date=' sorki że tak długo to trwało ale tak wyszło...:evil:Jak by ktoś z was nie dostął dajcie znać.[/quote'] Czy i ja moglbym takowe otrzymac? CZy 8,90 to dla Was naprawdę tak dużo, że musicie przesyłać sobie skany artykułów zamiast zakupić gazetę. Przez takie akcje ledwie wiążemy koniec z końcem! Ja bardzo chetnie zakupie w/w egz. czasopisma - tylko powiedz mi jak bo Wasze www nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Hej, to mój pierwszy post, do tej pory jeździłem Kawasaki GPX 600R ale zrobił się nie wiedzieć kiedy za mały... teraz rozważam kupno CBR 900 RR fireblade ale biore pod uwagę tylko roczniki 94-96 z naciskiem na '96... przejżałem troche stron w necie ale chciałbym opini kogoś kto miał styczność z tym motocyklem na żywo.. może ktoś z Was jest lub był w jego posiadaniu? Interesuja mnie wady, zalety, wszystko... z góry dzięki i pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Jak jesteś nowy to musisz zapamiętać magiczne słowo: A R C H I W U M :!: :!: Wielu z nas jeździło niektórzy posiadali, ale specem jest Pazur. http://www.scigacz.pl/CBR,900RR,Fireblade,160.html http://www.streetfighters.pl/blady.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Przepraszam jestm nowy i nie kumam o co chodzi z tym archiwum... :oops: wilkie dzieki za post przejzalem linki, moze ktos ma jeszcze cos? dzieki a!ntek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Używasz opcji 'szukaj' aby przejrzeć to co zostało napisane w przeszłości... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi