Carlos_ Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 CHODZI MI O OPINIE NA TEMAT TEGO MOTOCYKLA KONKERTNIE ROCZNIKI OD 96 POROWNANIE Z KONKURENCJA NA CO ZWROCIC UWAGE ITD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 bardzo wytrzymały, powszechnie używany przez stunterów (inne oczywiście też) podobno można długo na nim jeździć na tylnym kole spoko wygląd i mocy też ci nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Bezkonkurencyjne. Bezawaryjne. Bezgłośne. Bezkufrowe. Bez pasażera. Bez dolewania oleju. Nowa tylna opona co 5000 km. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Podobno konie dostaja wysypki gdy jest takowy w poblizu :P :P :) :P :P :P :laughing: (taki maly priv-ik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 No ogolnie sprzet bardzo wytrzymyly na katowanie.Najlepsze egzemplarze rocznik 98/99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Tutaj masz wszystko prawie. Sam Ja dosiadami jest cudo kochane moje jedyne :twisted: http://www.scigacz.pl/CBR,900RR,Fireblade,160.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Kaka wolę Srada i to jest cudo kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ma jeden poważny jak dla mnie mankament, a mianowicie przednie koło 16 cali. Można zapomnieć o dobrych i tanich używanych oponach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ma jeden poważny jak dla mnie mankament' date=' a mianowicie przednie koło 16 cali. Można zapomnieć o dobrych i tanich używanych oponach.[/quote'] Przednie koło od VFR za 3, 4 stówki załatwia sprawę na wieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 a jak z awaryjnoscia tych motocykli ??czy np. 40k to duzo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Polecam lekturę http://www.cbr1000rr.de/sc28/presse/dauertest/06.htmlCo prawda tyczy się SC28 ale myślę że sc33 nie jest gorsza pod względem wytrzymałości. Po 50tys. kilometrów minimalne zużycie elementów silnika i wykres z hamowni mówi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 40 tysięcy to przebieg ktory nie ma istotnego znaczenia dla tego silnika. Przy takim przbiegu silnik tyka jak zegarek prawie nie słychać, ze pracuje. Od wymiany oleju do wymiany nawet nie trzeba sprawdzać poziomu oleju bo zawsze jest taki sam i po kilku sprawdzeniach nie ma tam czego szukać. Minusem jest trochę mały zasięg i tankowanie co 200km przy spokojnej jeździe. Lepiej sprawdzić to co widać gołym okiem np. tarcze bo są dosyć drogie jeśli przyjdzie do wymiany. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Kaka wolę Srada i to jest cudo kochane KAZEK kazdy by tak mowil jak by przeplacil za motocykl ale jakos trza sie podbudowac natura ludzka :banghead: ps. tak sobie to tlumacz :) :lol: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 SRAD BEZ WAD JEST TYLE WARDDD (T) 8) Reszta okaże się w sezonie co lepsze będzie fajna skala porównawcza co lepsiejsze Suzuki same stuki czy Honda bez dwojki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam niedawno sprzedałem swoją XJ600S i poszukuje nowego motocykla. Chciałbym motocykl do jeżdzenia po miescie jak i w trasie (ale nie na torze) za kwotę ok. 20 tys dlatego prosze wszystkich użytkowników Hondy CBR 900 rr, (929, ) o opinie na temat tego motocykla oraz porównania z innymi motocyklami w tej klase np. YZF 1000 Thunderace. Bardzo zależy mi na waszej opinii a chciałbym poznać ich jak najwiecej. Interesuje mnie wersja od SC33 1997 - 2004. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.:icon_exclaim: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi