Andrzej Gwiazda Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Witam Ja niestety ale niemoge sie okreslic jednoznacznie na 100% bo niejestem w stanie powiedziecczy dam rady sie zerwac z wykladow bede robil co sie da aby sie zjawic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 jeśli termin jest 27 o dziesiatej na bemowie to ja sie napewno zjawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aciddrinker Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 właśnie otworzyłem forum z myślą o.z przyjemnością wezmę udział i czegoś się nauczę proponuję tylko przyklepać datę jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) mam pytanie? co na taki kulikowisku sie robi? tzn jak będzie wyglądał dzień. zaczynamy o 10 rano i co dalej?? wiem że ogólnie to doszkalanie jazdy ale można ciut więcej szczegółów prosić. rozumiem że cały strój motocyklisty jest niezbędny pomimo pewnie +25C stopni. nie można dzinów ubrać tzn nie jest to wskazane oczywiście kurtałka, kaska rekawice, butki a spodnie jakie???? może troche głupie pytania ale coż dzieki za info Edytowane 15 Maja 2006 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Zawsze byłem w dżinach, i jakoś nikt mnie nie pogonił, natomiast znajomy raz przyjechał w krótkich spodenkach Simsonkiem Enduro i to już wzbudziło obawy organizatorów co do bezpieczeństwa owego jeźdźca podczas zabawy. W sumie słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Opcja szukaj nie gryzie:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=czyn+społecznyPrzyjemnej lektury. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 natomiast znajomy raz przyjechał w krótkich spodenkach Simsonkiem Enduro To musiało być w trakcie zimowej edycji :( :D :D Cholera a nie widziałem typa - fotke bym mu cyknął ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 A niestety nie. Simson był na wiosennej/letniej rok temu. Pozdrawiam! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 hmm no to będę w dzinach oby pogoda dopisała!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgoncerzewicz Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witam Jak dobrze wiatr zawieje, to rowniez bede (moze nawet z plecaczkiem :icon_twisted: ). Ciekawe czy z moją kierownicą da się ósemkę zrobić... Tym razem, mimo że będzie grill, nie spełnię się w roli podczaszego - i chyba nikt na tym nie ucierpi :-) pozdrawiamRomanov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Uralem mi się ósemkę udawało zrobić, to tobie pewnie też się uda :icon_twisted:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) (Tomku, palenisko mówisz jest, podpałka i w ogóle ... ale może by jakiegoś zwierza w częściach przytachać? :icon_twisted: Jak to zazwyczaj jest organizowane? :icon_twisted: Pozdrowienia, &REW. :icon_mrgreen:) Już wiem, zajrzałem w temat powyżej :icon_mrgreen:. Przytacham źwierza i napoje bąbelkowe - głównie wodę sodową ... i soczek w proszku :icon_mrgreen:. Imprę ochraniają Hell'sAngels? ;D Pozdrowienia raz jeszcze, &REW. :notworthy: Edytowane 16 Maja 2006 przez &REW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Very chętnie. Jakoś nie mogę się ostatnio do ciebie wybrać. Może zadany termin mnie zmobilizuje :) pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał529 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 mysle ze tez sie zjawie z kolega na gs 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vassago Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Jeśli tylko uda mi się wygospodarować trochę czasu postaram się podjechać i poznać parę osób osobiscie. Mam nadzieje, że nie pogonicie zółtodzioba na plastiku :clap: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi