Zimer Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jak w temacie, motocykl został skradziony około godziny 21.30 na zlocie pod zapora, 6 maja. Sa osoby ktore widziały jak ktos wyprowadza ja w stronę bramy. Inna osoba goniła ich jak uciekali, jednak udało im sie zwiac w polne drogi. Ostatnio widziani w Międzyrzeczu Górnym. Motocykl był czerwon, z czarnym błotnikiem przednim, zamontowany tylny kufer Givi. W zegaradch wymienione tarcze na takie: http://www.the-zimer.cba.pl/jawa_skradzion...otos/zegary.jpg Rej. SGL M882 Fotki: http://www.jawa-skradziona.prv.pl/ Wszelkie info prosze kierowac na priv, mail lub koma 605 -72 17-72Prosze o pomoc zwłaszcza osoby z tego rejonu (Bielsko, Wapiennica, Miedzyrzecze). Za wszelka pomoc z góry dziękuje. Mam tu fotki z gosciamy ktorzy mogli byc tymi ktorzy wyprowadzili i uciekali na Jawie, ich kurtki sa rozpoznane przez sooby ktore widzialy. Pytanie czy ktos zna tych ludzi,albo ma inne fotki (sa to goscie ktorzy palili gume w ringu na czarnej jawie, caly czas spadal im lancuch). http://www.the-zimer.cba.pl/jawa_skradzion...os/zdjecie1.jpg Ewentualnie moze ktos widzial jak ta ich jawa byla pakowana na lawete okolo polnocy, podobno wtedy na lawete pakowali ja juz inni ludzie, ale tu wazny bylby nr rej tej lawety, moze ktos ma zdjecie? W kufrze była kask i rekawice - fotki ponizej, moze ktos z rejonu spotka kogos w takim kasku, z tego co sie oreintuje to jest ich malo bo to jakis dziwny model, ktorego w sklepach nie widywalem NITRO N700V, taki kolor jak na zdjeciu, szyba przezroczysta z wklejonym od srodka antyfogem PROGRIP. http://www.the-zimer.cba.pl/jawa_skradzion...nitro_n700v.jpg http://www.the-zimer.cba.pl/jawa_skradzion...os/rekawice.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Zimer szczere kondolencje, kur...a niech sqrwysynów syf pokręci. Mam nadzieję że się znajdzie. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 wszystko zdzierżę ale ku*wa żeby na zlocie? co to sie w tej polsce nie dzieje :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 spoko Zimer nie bój nic sam żeś nie jest zrobimy wszystko zeby Ci pomóc 3m sie chłopie :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jeśli to ci kolesie co na fotce to nie da sie nic zrobic dzieki nr. rej widocznym na motocyklu ??? Współczuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Po prostu brak mi słów co się do kur.....dzieje w tyn kraju ????? :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Czolem! Ja pierdykam... Moj kolega wyciagal mnie na ten zlot :|. Zapytam go czy byl, moze cos wie...Wspolczuje :icon_exclaim:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 :icon_exclaim: o kur** co za Polska !! jeba*e złodzieje !! ... :cool: i w dodatku na zlocie !! ... Szczerze współczuję .... jak ich dorwiecie to dajcie znać ! :clap: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Jeśli to ci kolesie co na fotce to nie da sie nic zrobic dzieki nr. rej widocznym na motocyklu ??? Współczuje..., Da sie, jednak z powodu ze to nie ja ich widziałem, a ktos widział a ja tylko od niego to słyszałem, to policja musi dostac zeznanie bezposrednio od tego ktory widzial i wtedy zaczna sprawdzac ten trop.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien162 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) mam nadzieje ze sie ta jawa znajdzie3maj sie :wink: Edytowane 8 Maja 2006 przez alien162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Panowie dobre wieści Jawa sie odnalazła ale szczegółów nie znam niech Zimer cos napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Kurcze Zimer pisz szczegóły... bo jak się dowiedziałam to aż mi żyła się powiększyła, ale nie chciałam cię już dołować na gg :wink: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 z tego co wiem (z rozmowy z jego bratem) Marcina jeszcze nie ma.... Jawe znaleziono w lesie przykutą łancuchem do drzewa (Marcin został powiadomiony o tym przez anonimowy telefon... troszke dziwne) podobno policja sciągała odciski palców z moto (kufra i jego zawartosci niestety nie było przy motocyklu) najwazniejsze ze motocykl sie odnalazł !! (teraz czas na znalezienie sprawców i małe kopanie po mordach :wink: :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 AAAAA to sku**iele !!! Zimer pisz szczegóły !!! co i jak sprawa stoi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Bla bla bla... EDIT:Niedoczytałem, że już sie znalazła Edytowane 8 Maja 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi