rzemyk90 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Albo po prostu musza sie dotrzec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shalashaska Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Olej ma byc przekładniowy 80W i jest. Zapewne lepszy od hipola. A co do dotarcia to mam złe przeczucie że można by czekać jak na śmierć, czyli "długo i szczęśliwie". Edytowane 8 Maja 2006 przez shalashaska Cytuj Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ale sam fakt jest wkurzający,że kupujesz nowe i jest ******,a gdzie czas,praca? :wink: chłopie, w końcu to MZ :) Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 witam,może ja miałem farta ale też zmieniałem tarcze i wcale nie były one zagrube,zmieniłem wszytkie 5 i było dobrze,jedyna rzeczą jaka musiałem zrobic to 2 z nich podpiłowac troche pilnikiem na tych ząbkach które wchodzą w zabierak sprzęgła,potem złorzyłem i było wszytko ok,sprzęgło odrazu sie wyregulowało,wyjmij tarcze i sprawdz pojedynczo jak tarcza wchodzi ci na zabierak sprzegła,może któraś z nich klinuje sie na zabieraku i dlatego nie morzesz ustawic sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shalashaska Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Buła-to nie to.Sprawdzałem to przy składaniu. Cytuj Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi