DiboS60 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Holera nie wie ktos gdzie mzona kupic naklejki do Hondy MTX?? chodzi mi po prostu o namis ,,MTX" ktory idzie na bak :Pmogą byc tez inne oby do hondy mtx:Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 WitamTutaj są naklejki hondy:http://www.allegro.pl/item100335935_naklej...wyprzedaz_.html http://www.allegro.pl/item101405283_naklej...br_crf_crx.html niestety nieznalazłem naklejem z napisem mtx(ale jeszcze poszukam)Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Niestety Muma on chciał napis MTX a nie Honda :icon_twisted: Na alllegro też pewnie patrzył więc po co spamujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Spróbuj tutaj: 81-443-22-72 - firma poligraficzna z Lublina ze sprzedażą wysyłkową. Mi zrobili komplet naklejek do Sendy w 3 kolorach za 50 zl , kolory mogłem wybrać dowolne z bardzo szerokiej palety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkula Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Spróbuj tutaj: 81-443-22-72 - firma poligraficzna z Lublina ze sprzedażą wysyłkową. Mi zrobili komplet naklejek do Sendy w 3 kolorach za 50 zl , kolory mogłem wybrać dowolne z bardzo szerokiej palety. w życiu bym nie dał 50zł za naklejki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Wiesz, to zalezy jakie naklejki. :icon_twisted: bo za dwie, to rzeczywiście, a za komplet zajebistych naklejek, to można by sie jeszcze pokusić. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Ceny naklejek niestety nie sa małe.Komplet naklejek do crosówki kosztuje około 220zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 a mozna do tef firmy takze sie zrobi wlasny projekt przesle im a oni mi z tego zrobią naklejke??: :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam. Dibo u mnie tak jest. Jest coś takiego jak "studio plastyczne" czy coś takiego. Oni sie zajmują właśnie róznymi naklejkami. Np. koleś sobie pojechał tam i mu zrobili ładną (dla mnie troche WT) naklejke na na całą szybe do samochodu z jego ksywką. Ładnie wygląda ale dla mnie WT. Żeby nie było napis zrobiony "w ognie".Dlatego tak jest, że Ty robisz projekt a oni Ci to drukują. Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi