Pietra Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witka Ja ze Złotą dzisiaj do domu zlądowałem - traska węgierska - 2225 kma potem jeszcze Mazury - około 600km Już kombinuję jak tu znowu na południe pojechać na motorku - polubiliśmy was szmaty jedne DO PIEEEEEEEEEEEEEEKŁAAAAAAAA Co niektóre zdjęcia to się nawet boję oglądać - ale co tam - w końcu jesteśmy CZIKIITY, taaaak?? Jak by co to od poniedziałku jestem znowu w Głubczycach - niestety puszką Winkle na Słowacji były przednie - raz mnie tylko autobus chciał zdjąć :icon_exclaim:Szkoda ze tyle remontów było bo można by jeszcze szybciej pojeździć - Zbyhu szacun - ostro dajesz Pozdro dla wszystkich Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Zbyhu zawsze ostro dawał :cool: :biggrin: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ja wrocilem do domu w piatek kolo 23 a w sobote o 6 rano ruszylem spowrotem na Slowacje tym razem na moto, tak wiec dopiero dzis zglaszam swoja obecnosc. Dzieki za wspolny wyjazd, swietne towarzystwo, niezapomniane wrazenia i wogole za wszystko, no i dziekuje za wyrazy uznania, naprawde jest mi milo, ze doceniliscie moja jazde, bo naprawde sie staralem was zbytnio nie spowalniac. Ale co ja tu pier..ole DO PIEKLAAAAAAAAAAA :icon_exclaim: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Czolem! Winkle na Słowacji były przednie - raz mnie tylko autobus chciał zdjąć :biggrin:Szkoda ze tyle remontów było bo można by jeszcze szybciej pojeździć - Zbyhu szacun - ostro dajesz Dzieki za uznanie, ale Tobie nalezy sie jednak wieksze :). Trzy kufry, plecaczek i tak szorowac po winklach! Szacun!!Ja tylko staralem sie utrzymac Ci na ogonie :). Asfalcik tam na E77 byl tak wypasiony, ze nawet na tak miekkim zawieszeniu Sevenki czulem sie nadwyraz pewnie w tych winklach. Fajnie sie tam wspolnie smigalo :biggrin:. Wojtas tez twardo sie z nami trzymal!Szacun! Zbyhu zawsze ostro dawał :cool: PGR, prosze, bez osobistych wspomnien :clap: :bigrazz: Pozdrawiam PSNo to co z tymi zdjeciami? Bo ja juz koncze pisac relacje, a nie mam czym jej upiekszyc :icon_razz:. PS2Qrfa, parszywa blokada emotikonowa. Kto to wymyslil :icon_exclaim: Dwie emoty dodalem i ciagle za duzo, za duzo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No właśnie !! ZDJĘCIA , ZDJĘCIA I JESZCZE RAZ ZDJĘCIA !!! gdzie są ?? wrzucać !! Miklas a mandat jakis był na słowacji :cool: :clap: :biggrin: hehehe. Pozdrawiam !! :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mandat był, bo niejaki Miklas jeździł bardzo nieodpowiedzialnie! Sam widziałem jak wyprzedzał na ciągłej i pod górkę!!! Skandaliczny styl jazdy!Ja to bym mu prawko zabrał i na powtórny egzamin skierował! P.S. ciekawe czy to mu się już kiedyś nie przytrafiło, piratowi jednemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ...heja... chetnym moge wyslac emalią zmniejszone zdjecia z mojego apatatu... - na razie wersja 'dla uczestnikow' czyli wszystko jak leci - bez cenzury, bez obrobki......podsylajcie na PW adresy oraz max limit per wiadomosc... pozdro, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Czolem! Ja chce pelnowymiarowe fotki! :biggrin:Moze wrzucisz spakowane fotki na Rapid Share?http://ezshare.de/Ja tam wrzucalem dosyc spore filmiki :icon_exclaim:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ...no ale jak tak na 'public' to jednak trzebaby troche je ocenzurowac... poza tym jest tego ze 130M... ale ok postaram sie je przebrac... i wrzucic... w oryginale jak i zmniejszone... na wieczor postaram sie obrobic... ps. no i to RapidShare jakies takie upierdliwe jest... ps2. ...a wlasnie przypomnialem sobie ze GrIsHaCkH straszyl jakims ftp-em... i co sprawa umarla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Czolem! Astarte tez ma ftpa. Moglbys wyslac niecenzuralne fotki na rapid, a linki podac tylko Astarte. Ona by to zassala, umiescila na serwerze i rozpowszechnilaby via PW link do fotek :wink:. Pozdro PSA 130MB to nie az taki problem - podziel to na dwie lub trzy paczki i przeslij w osobno na Rapid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 No to zdjęcia są już na ftp-ie :wink: http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/200605Wegry/200605wegry.rar Jakoś tak się zrobiło, że na moim aparacie nie było żadnych sensacyjnych zdjęć :cool: , więc wrzuciłam wszystkie jak lecą. Niestety filmiki zostały w Bielsku, z powodu winklowania jeszcze w weekend nie zdążyłam ich zgrać. A z fotkami i filmami to tak jak zbyhu powiedział, dajecie na darmowy serwer, linka przysyłacie mi, ja ściągam i umieszczam na szybszym ftp-ie :) No to do piekła szmaty!!!A na deser dla tych co nie kojarzyli co się stało z Maćkiem link:http://video.google.com/videoplay?docid=74...&q=klan&pl=true pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Czolem! Brawo, wreszcie :)Juz sie przyssalem :wink:. Pozdro PSTo skoro fotki juz sa, to kiedy robimy konkurs awatarow :cool:? Edytowane 8 Maja 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wojtasik: Sprawa miejsca na serverze nie umarła, ale dopiero wróciłem nach hause po wekendowym wyjeździe na Słowację.Muszę poprzebierać zdjęcia. Zbyhu:Astarte nie ma ftpa.To jest server Fugaza. Astarte:Oba archiwa są zje*ane.Spakuj to łaskawie zipem a nie rarem i wrzuć jeszcze raz do Fugaza. Prot:Wypaliłeś już foty na p(ł)yte?Będziesz mi wysyłał, czy widzimy się w Lubsku? Maciuś, Maciek, co się, co się, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Spakuj to łaskawie zipem a nie rarem i wrzuć jeszcze raz do Fugaza.Miałam problemy z pakowaniem zip-em dlatego poszło to rar-em, ale widzę, że siostra ma coś skopanego z "pakowaczem", więc przykro mi, ale zdjęcia i filmiki będą dopiero na początku czerwca, bo wtedy będę w Bielsku :wink: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) ...a ja bez problemu sciagnalem i rozpakowalem tego rar-a... moze diabel tkwi w wersji WinRar-a... ja mam (chyba najnowsza) 3.42 pozdr, w DOPISANE: u... juz jest nawet nowsza... a mianowicie 3.51... polska wersja do pobrania tu: http://www.rarlab.com/rar/wrar351pl.exe Edytowane 8 Maja 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi