Prot Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Wejdź w temat Poznam motocyklistów z Wrocławia. Lub " Kto na V2". Hehehe i nie czepiaj sie czarcie. Już poprawione :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Thx Prot Browara masz na bank - hehe - to było dwuznaczne :D A może ktoś z by się wybrał ze mną na tropy zamków krzyżackich w długi łykend 15-18.06? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=48787 Zapraszam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Thx Prot Browara masz na bank - hehe - to było dwuznaczne :notworthy: A może ktoś z by się wybrał ze mną na tropy zamków krzyżackich w długi łykend 15-18.06? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=48787 ZapraszamOlałeś Pietra Sierżanta ... :D Pójdziesz za to do piekłaaaaaaaaaaa !!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nie ja Prot, nie ja - jak mi Złotą wystraszyli i powiedziała że nie jedzie to co mam robić!!?? A w pieeeeeeeeeeekle już jestem :D Pozdrofka Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Płytkę w ilości trzech sztuk przekazałem Griszy, Matkowi lub Astarte w Lubsku -gdzie ponoć każdy z Was miał być...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 STASZEK mam nadzieje ze jedziesz na v2 my zmienilismy motor i jedziemy.ps.dooszła plytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mały off topic - Złota w końcu na forum się zalogowałaJest jej post w powitalni:http://forum.motocyklistow.pl/Witam-wszystkich-t48940.html Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dawaj Miklas tez adresik Prot po co się pytasz o adres ?? to nie znasz adresu Ali :biggrin: :buttrock: :biggrin: hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Prot, wielkie dzięki za płytkę ze zdjęciami. Fotki pobudzają fantazję przed.... być może kolejnym wypadem do PIEKŁAAAAAAA!!!! :buttrock: Kto i co jeszcze wszystkim pokaże...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Czolem! Ja moge pokazac wszystkim tlumik :buttrock:. Fajnie bzyka :biggrin: :crossy:. To kto ma fotki Gerarda? Doczekam sie ich :biggrin:? Pozdro Edytowane 9 Czerwca 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zbyhu, ja mam te fotki, ale nie wiem czy sie doczekasz :buttrock: Jak nie zapomne, to je dzis wrzuce na ftpa, ale nie obiecuje, bo czesto zapominam o takich rzeczach :biggrin: Prot, dzieki za fotki, wczoraj doszla przesylka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Prot, dzieki za fotki, wczoraj doszla przesylka :crossy: Więc przestań rozmyślać o Alinie i dawaj kurna te foty od Gerarda :biggrin: :buttrock: Z Węgier wróciliśmy 5 tygodni i dwa dni temu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Więc przestań rozmyślać o Alinie i dawaj kurna te foty od Gerarda ;) :) Z Węgier wróciliśmy 5 tygodni i dwa dni temu :icon_question: Prot, nie da sie tak latwo :banghead: Postaram sie dzisiaj wrzucic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Czolem! Razem z filmikami plis :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Plik bedzie pod adresem http://msm.nieruchomosci.pl/inne/Gerard.zip. Zostalo jeszcze jakies 30MB do upload'u, niestety mam strasznie kijowa przepustowosc wysylania (11kB/s) wiec troszke sie jeszcze bedzie wysylac. Rano powinno byc dostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi