MarianKa Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Miklas, albo Grishak - poprosze te niecenzuralne fotki na [email protected] Z góry dzieki! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Marian, zastanow sie czy aby na pewno chcesz to ogladac :D Wieczorem wysle Ci linka, jesli Grishackh tego nie zrobi do tej pory ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 o ja pier **** jakie foty :D szkoda że juz wtedy zasnąłem bo bym też pokazał kawał dupy ;) :eek: :biggrin: pozdro i szacun !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 dawać linka na priva plisssss :icon_razz: do tych niecenzuralnych :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINKY Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 ja teaz poprosze!!!! :icon_razz: a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 No wyskakiwać z linka ino wartko :icon_razz: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Ha !!! Miklas szacun, jak byk !!!!!!!!! doszły ! Arty-sty-czne-fo-ty !!! Supcio :icon_razz: .......... "unique" no fakt :clap: Edytowane 13 Maja 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Marian, zastanow sie czy aby na pewno chcesz to ogladac :icon_razz: Wieczorem wysle Ci linka, jesli Grishackh tego nie zrobi do tej pory :clap: Nie ma ciągle! Przysyłaj!!!!!!! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Nadworny informatyk emde wrzuca dla was 31 mega filmikow z wegier.Linki usunąłem - przesyłam na PW ... ufffff..... Edytowane 13 Maja 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) PROCIKU poprosze bys zgram mi wszyskie zdjecia i filmiki ja juz zgralem to bysmy sie pomieniali w lubskuPOZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW :icon_razz: Edytowane 13 Maja 2006 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (edytowane) ku*wa maććććććććććććććććććććsorrrryyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!! No nadworny informatyk ..... bez konsultacji ze mną zapodał te linki .... już usuwam ... i przesyłam na pW .... to Julian jeden ....... Mishel kiedyś mówił, że .... a z resztą .... sorry Filmiki i oczywiście zdjęcia nagrane - Drogi Gerardzie ( widziałeś stronkę Zbycha na temat Węgier? http://republika.pl/zbyhu1/moto/wegry0.htm ) Tylko ... edytuj swojego posta i usuń te linki ... :icon_razz: Dzięki ... :buttrock: Ej Kochani !!!!!!!!!!!!! Tragedia !!!!!!!!!!!!!!! Byłem święcie przekonany, że wysłałem Wojtasikowi linka do niecenzuralnych filmików. Niestety chyba dałem dupy. Nie tylko nie wysłałem, ale nie zapisałem. Jeśli ktoś ma moje PW z linkami - te które prosiłem Gerarda o wykasowanie z forum, niech prześle Wojtasikowi na PW. Z góry dziękuję. Edytowane 13 Maja 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 ;) linki Wojatsikowi wysłane !! A swoja drogą szacun za filmiki !! :) :D :( Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 To ja poproszę wszelkie niecenzuralne linki do fotek i filmów na PW :) Dzięki ;) LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Pewnie znowu nie jestem na bieżąco, ale ten link do filmów Prota z priva nie działa!. Więc szanowny Procie, nagraj to na płytkę i dasz mi w Lubsku... Bo mnie wpienia to szukanie gdzieś po jakiśserwerach... Wiem że to troszkę samolubne, ale tak po "starej" znajomosci, co Prot?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajGoN Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Witam!Gratuluje udanej wyprawy. Wybieram sie w tym roku na południe (wzglendem Polski). Węgry tez chce zwiedzic. Co mozecie polecic? Jak trasa, jakie miejsca. Mnie interesuje dobre kręte drogi i piekne widoki. Gory, przestrzen jak najbardziej. W tamtym roku zwiedzilem mase miast wiec w tym roku-natura !Dzieki z gory i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi