awful Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 szkoda gościa...[*] znów powraca temat co robic z jazdącymi po kielichu... na początek ostro- do 25lat za prowadzenie, kara śmierci 'on site' za spowodowanie wypadku w tym stanie... albo dziarać na czole kuta*ów: "jeżdze po pijanemu"... zycia nic mu nie wróci- ale trzeba myśleć o tych,którym uratuje się zycie jesli połowa mniej fanów jazdy na rauszu wsiadzie do samochodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Jak to przeczytalem to mnie zatkało.... osoba z forum to przeciez jak znajomy..... nie znałem go osobiscie ale to młody chłopak który kochał motocykle 16 lat boże 16 lat i to nie żeby szalał szukał smierci ale przez popierdolonych pojebów z audi GDZIE CI LUDZIE MAJA WYOBRAŹNIE???? Jeździsz przepisowo a ktoś inny cię może skrzywdzić. Wspólczuje rodzicom ale nie mozna się obwiniać nie można....takiej sytuacji ie da sie przewidzieć. Widziałem przed chwilą jego profil 91 postów i na tym się licznik zatrzymał juz nie napisze nic nowego..... Nie wiem jak jest z nickami ale proszę nawet gdy minie dużo czasu nie usuwajcie jego konta to na znak tego że pamiętamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 [*] dla kolegi z 4-umwarszawiacy! musi godnie go pożegnać... najlepiej rykiem silników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 www.pinechaa.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Byłem dzisiaj, zresztą nie tylko ja, na miejscu wypadku, zapaliłem znicz :icon_mrgreen: Eh szok i niedowierzanie :bigrazz: P.S Bartic, myśle że jego rodzice niechcieliby zobaczyć motocykli na pogrzebie :/ Bądź co bądź to przez nie zginął ich syn :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Wiem że nie wypada się kłócić, a juz szczególnie w takiej chwili...Uważam jednak, że Piotrek nie zginął przez motocykle, a winą za to co się stało można wyłacznie obarczyć "kierowcę" Audi...Przychylam się do słów Alterego: "Najgorsze jest to, ze rodzice beda siebie bardziej obwiniac o ten wypadek niz sam sprawca.Wyrazy wspolczucia dla rodzicow.Pamietajcie - to nie motocykl go zabil, ani Wasza zgoda na jego kupno, tylko pijany kierowca. Wasz syn rownez mogl isc pieszo przez jezdnie i nie ucieklby przed pijanym mordeca" Pinech... będziemy pamiętać... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Współczuje rodzinie i znajomym :icon_mrgreen: Pokój jego duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Kurde brak słów . . . Pinecha trzymaj się [*] [*][*] jesteśmy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 [*] [*] [*]Bedziemy o TOBIE pamietac, Trzymaj Sie Pinecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) [*] Edytowane 2 Maja 2006 przez Lesnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Przecież on sobie nawet jeszcze piwa kupić nie mógł ... jak tak można :icon_mrgreen:[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 SZOK !!! Jedyne co mi przychodzi do głowy to poczucie ogromnej bezsilności.. i współczucie dla rodziny[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 szkoda chlopaka, byl jeszcze taki mlody...A tych zabojcow nalezalo by sie powiesic za jaja i niech by tak zdychali. ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Trafią do paki i jakieś 100kg kloce sobie na nich użyją. Będą żryć żyletki i robić za dziwki. Ale co z tego skoro życia mu to nie wróci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 właśnie podali w kurierze, że dorwali sku***synów !!! kierowcy grozi tylko 12 lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi