mierzwa2 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie wiem czy był taki temat ale zdecydowałem sie go założyc bo wczoraj przerysowalem sobie bak zamkiem od kurtki i strasznie się wkurzyłem. Da sie to jakoś zamaskować,lub usunąć? macie jakies sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 pasta do polerowania na szmatke i jedziemy dobry jest automax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zależy jak głęboka jest ta rysa, jeśli doszedłeś do podkładu to musisz to wypełnić lakierem jeśli nie to dobra pasta polerska i dzida aż to skutku :icon_razz:Pozdro all Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Dokładnie to zależy od głębokości :icon_razz: Też mam ryse na baku kumpel lakiernik przyniósł kiedyś taką paste jednak rysa okazała się za głęboka żeby ją tak usunąćpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tak jak koledzy pisali jesli rysa jest do podkladu to pozostaje zrobic wyprawke, jesli plytka mozna spolerowac. Tania i dobra ( 6-7zl) jest polska pasta Tempo. Tylko musisz uwazac bo pomimo ze pisze lekko scierna to w porownaniu z innymi pastami jest b. mocno scierna. Jak przetrzesz za mocno to zetrzesz caly lakier, trzeba kontrolowac. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wosk/politura też da rade :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Kiedyś widziałem kredki do uzupełniania ubytków lakieru, widziałem teżtaki lakier w pojemniczkach jak lakier do paznokci...Ale nie używałem tych wynalazków więc nie wiem czy polecać :icon_razz: Tak więc niech żyje TEMPO :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 no własnie do podkładu kurde.....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 kiedyś widziałem, jak jeden koleś bawił się z tym problemem. miał takie pudełeczko z farbką (coś jak od plakatówki, a zawartoś przypominała zabarwiony lakier do paznokci), nakładał tą konsystencję tylko na rysę, chwilę odczekał i ostra, długa polera jakimś ustrojstwem (możesz użyć tempo, albo automaxa)... jaki był efekt tego to nie wiem, nie miałem siły i czasu czekać, aż skończy :icon_razz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ciekawy jestem jak działaja te pierdoły które reklamowali swego czasu w tv market.Niby wszystkie rysy sie dało usunąć, nawet do podkładu. Raczej na pewno ściema. jak to gdzies koło jajek to przyklej tankpada. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 1 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 hehe mam własnie tankpada alerysa to troszeczke na prawo trudno się mówi coś wymyśle żeby nie było widać może kredką są takie pod kolor lakieru specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 i przy myciu tej kredki nie wyplucze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRat Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 ciekawy jestem jak działaja te pierdoły które reklamowali swego czasu w tv market.Niby wszystkie rysy sie dało usunąć, nawet do podkładu. Raczej na pewno ściema. jak to gdzies koło jajek to przyklej tankpada. PZDR Kredki to jedna wielka sciema. Uzywalem kiedys do samochodu, ale tylko raz i powiedzialem ze byl to pierwszy i ostatni. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Zawsze mozna zrobic wyprawke (ten pedzelek ala plakatowka) o ile na lakierach akrylowych efekt jest zadoawlajacy to na metalikach nalezy traktowac to raczej jako dorazne zabezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 szukasz podobnego lakieru (chodzi o odcień) w takim małym pojemniczku jak lakier do paznokci, w ostateczności spray`u i malujesz jakims małym pędzelkiem...czekasz jekieś 2-3 dni papierem 2000 spolerowujesz na gładko i potem pastą polerską AUTOMAX lub TEMPO lub G3 FARECLA...na aucie prawie brak śladu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi