qba Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 kolor swicy jaki?? pewnie czarny :icon_razz: iglice na 3 zabek (o ile sa 4) od góry a powietrze zosstaw swieca powinna miec kolorek kawy z mlekiem taki ladny zlocuitko brunatny jak czarny to mieszanka za bogata Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 MBX powinien przynajmniej 100km/h jezdzic. Kolegi na wykonczonym tloku jechal 100 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) 1. nowa świeca2. czy nie było coś kombinowane z układem wydechowym ? Edytowane 30 Kwietnia 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 na 3 elektrodowej jest czarna na 1 elektrodowym jest taki brazowy na iglicy są 3 ząbki i jest na 2 jesli chodzi o wydech to poprzedni wlasciciel cos kombinował uciął za dyfuzorem i zrobił coś prawie jak przelot ja mysle ze zwalił sprawe i przy rozbieraniu gaznika zauwazyłem bysze pokiereszowaną troche , pewnie temu tak duzo pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No to wymien dysze, powinno być o niebo lepiej... i pokombinuj moze z tą iglica, tylko uwarzaj, bo jak dasz za ubogą mieszanke, to może sie zatrzeć.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 jesli chodzi o wydech to poprzedni wlasciciel cos kombinował uciął za dyfuzorem i zrobił coś prawie jak przelot ja mysle ze zwalił sprawe i przy rozbieraniu gaznika zauwazyłem bysze pokiereszowaną troche , pewnie temu tak duzo pali i tu jest rozwiązanietak na chłopski rozum ogień w piecu bez komina nie będzie się palić bo nie będzie cugu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 pogadac szczerze z wlascicielem poprzednim to i tak chyba prawdy nie powie...szkoda ze daleko od siebi emieszkamy- bysmy si ewydechami na chwile powymieniali :icon_razz: :icon_razz: :biggrin: na wycinalem wydech w MBXie, tyle ze 50tka. w srodku jest swego rodzaju lejek... chociaz nawet jakbys wstawil juz to i tak nie bedzie jak fabrycznie....ja nadal podtrzymuje mozliwosc zjechanego tloka. jak ci odpala na zimnym po calej nocy? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Ja u siebie powinienem mieć chyba 85, a teraz mam 60 i jeżdzi, a i na 95 nie było żadnych różnic...W Charcie wg instrukcji powinieneś mieć 100. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 taka swieca nie jest dobra do moto;]Ona moze przyspieszac bądz opuzniac zeplon i zatracany jest zaplon punktowy.Jak tak sie dzieje to na moje oko masz po prostu jeszcze nieodblokowany na zaplonie.wkrec normalną swiece;]i zobacz jak masz ustawiony stojan zaplonu.jezlei jest odblokowany powinien byc do konca w prawo;]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Czasami odpala za 5 na ssaniu czasami za 1 jesli chodzi o wydech to poprzedni upieprzył tutaj :http://img211.imageshack.us/my.php?image=p1zw.jpgczerwonym zaznaczone lecz po rozpruciu tej koncowki byla tam jakas gabka a z dyfuzora wychodzil taki jakby lejek z dluga koncowką a co do tloka to po wyjeciu membrany zauwazylem na nim male ryski i troche inny kolor niz na innej czesci tloka byc moze przytarcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Napewno wymień dysze skoro widzisz,że są rozpie******* . Nie masz od kogo porzyczyć układu wydechowego , bo jak mówisz ,że był kombinowany,to nie wiadomo czy ktoś nie przekombinował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 W Charcie wg instrukcji powinieneś mieć 100. PozdrawiamMasz racje. :icon_razz: A patrząc na foto tego MBX, to aż niemoge sie nadziwić, że jakiś palant upier..ł wydech w tym miejscu. :/ co on zamierzał? megafon jak w motoGP zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Standardowo NGK BR9ES, opcjonalnie BR8ES i BR7ES.Jak chcesz to mozesz wpasc do mnie, ja mam wolne do konca tego tygodnia a nie jezdze bo mam problem z kregoslupem, wiec mozemy cos pokombinowac z wydechem ( ja mam Prome ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 wpadłbym z chęcia lecz poruszac się 50 km niezarejestrowanym i bez oc moto w jedną stronę ... :/jak zdobędę sciagacz to pokombinuje jeszcze z zapłonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Skoro mówisz że zapłon masz po środku to według tej stronki jes częściowo zablokowany więc pokombinuj z tym. A ta gąbka w tłumiku też nie blokuje?? Wiem że jak mój tata miał w Hondzie w tłumiku też coś włożone to też była przyblokowana (nie wiem co to za debil wsadził :/) Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi