ArtXV Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Oczywiście tłumaczy mnie młodość i brak doświadczenia. Ale czy po naszych drogach musimy się poruszać jak po polu minowym? :) Zamieszczam zdjęcia mojego ulubionego winkielka, zdjęć moto nie pokażę, bo łzy zalewają oczy.Miejsce akcji: Jastrzębie Zdrój, skrzyżowanie ulic: Północna i Warszawska Wejście w zakręt:http://img513.imageshack.us/my.php?image=img05213tu.jpgŚliska niespodzianka:http://img48.imageshack.us/my.php?image=img05272ir.jpgWyjście z zakrętuhttp://img48.imageshack.us/my.php?image=img05320uv.jpg Pozdrawiam, Art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Coz samo zycie, teraz juz przynajmniej wiesz co to znaczy studzienka... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajko Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 No cóż, bywa i tak, szkoda moto ale nie napisałeś co z Tobą.Mam nadzieję że wszystko ok.Z drugiej strony piszesz,że to Twój ulubiony winkiel, a tu taki zonk.Wiadomo ,że wszystko co metalowe jest cholernie śliskie nawet gdy jest suche.Przed oglądnięcie fotek pomyślałem sobie że wpadłeś na jakąś plamę olej, a tu studzienka , której bez urazy ,nie zrobili tam wczoraj. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 hehe Nie raz jechałem przez ta ulice i jakos spokojnie pokonałem ten zakret i nic mi sie nie stało . a ta po za tym to stało sie cos z moto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 dzieki za he,he je też nie raz... tylko zawsze omijałem ten gładki dekielekskrzywiona dzwignia biegów, tylny keirune no i tylna lampa poszła się p.no i boli dolna część pleców Art. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Moto naprawisz wazne ze Ty jestes caly !!! ( w sumie nie napisałes tego ale jesli napisałes posta to wnioskuje ze zyjesz). No i nastepnym razem uwazaj na piach, kamienie, plamy oleju, zdezelowane samochody, dresow w swoich tjuningach, studzienki i wszystko co mozna spotkac na polskich drogach. pozdro !!! trzymaj sie zrobisz sprzeta i smigasz dalej, bedzie ok !!! Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Aha :) to nic powarznego sie nie stało ,pare dni i znowu bede cie widział na Jastrzębskich ulicach :D .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jak to sie stało?? Które koło ci poleciało?? Qrde wygląda to wszystko tak niewinnie na tych fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Łączę wyrazy współczucia.Zawsze zastanawiałem się, co za skończeni idioci montują studzienki kanalizacyjne na środku jezdni (jakby nie można było na chodniku/trawniku :) ). :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Wyobraź sobie ze niektorych nie można, bo trzebaby przebudować sporą częsc kanalizacji :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ale szybko jechałeś? bo często jeżdże przez takie studzienki i nigdy nawet uślizgu nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi