M4NIEK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Panowie i panie :banghead: , jeśli ktoś z was posiada polską książkę serwisową (książkę obsługi) to niech napisze, co jaki czas (co ile km w polskich warunkach) producent zaleca obsługę serwisową i co się w niej zawiera :icon_rolleyes: Chodzi o regulacje, wymianę płynów, filtrów, itd. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mam pytanko, mianowicie cz takie malowanie: http://www.bikepics.com/pictures/688341/jest jednym ze standardowych czy jest to jakaś wersja limitowana? Bo bardzo Cięzko znaleźć ją na wszelkiego rodzaju aukcjach tyby allegro/mobile/motoscout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) wersja dla polonii w usa :notworthy: Edytowane 3 Czerwca 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hehe wersja patriotyczna mówisz?;]Tak własnie rozmyślam, mam w planach kupno f4 tak w przedziale 2000-2002 r. Wiem że przy zakupie bardziej powinno się zwracać uwagę na stan techniczny, a nie wizualny. Ale malowanie według mnie bardzo ładne.P.S. Teraz chyba R1 ma podobne malowamnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 P.S. Teraz chyba R1 ma podobne malowamnie?...tak, jest to najmocjniejszawersja (PL) :flesje: Jaki olej zalecjają w serwisie Hondy do F4i :banghead: Ja aktualnie jeżdżę na Motul 300V Factory Line 10W-40Co ile km wymieniacie olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) witam :cool:podobnie jak kolega Siurkowski (temat F4 ) tak i ja chciałbym aby powstała lista użytkowników tego zacnego motocykla jakim jest F3 :( jednak aby sprawa nie wyglądała jedynie na wpisywaniu sie typu : '' czesc to ja Janek mam F3 jestem z Wa-wy...." chciałbym abyśmy wspólnie stworzyli coś w rodzaju "ABC.. F3 " :D jak w opisie - opinie, przezycia, pomoc techniczna, miło spędzone chwile z Hondziną itp :) poza tym oczywiscie w poście wpisać : nick / imie / sprzet / miasto pozdr. Baham :biggrin: na gazie :biggrin: Bahama - Grzegorz - Honda CBR 600 F3 96' (no kocham ten motocykl) - Gliwice Edytowane 10 Czerwca 2007 przez bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Szczerze współczuję! Napisz co dokładnie Ci się przytrafiło i jak bardzo odczuła to Twoja cebra. Całą akcję opisałem tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=72487&st=20 jak załatwie podnóżek (już zamówiony) przejadę się i zobaczę czy moton nie skoszony...jeśli bedzie dobrze...a mam taką nadzieję...to na treningi Grandysów się wybieram... mimo że nie mam szans z nowymi R6, GSXR600 itd. to f4 bardzo fajnie radzi sobie na torze...pod warunkiem że jeździ się dla frajdy, nie dla ścigania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pytanko do Was..może wiecie... czy cbr 600 FS 2001 r. ma taki sam moduł zapłonowy jak cbr600 f4i czy inny...??? Pytam, bo możliwe że przez nieostrożność posadziłem moduł w swoim szpeju.. podczas ładowania aku zacisk prostownika omcknął się i dotknął do masy i po tym zajściu pompa nie pracuje i moto nie odpala... bezpieczniki sprawdziłem ...wydaja się być ok. ...chociaż nie wiem który bezpiecznik odpowiada za pompę.. no i podejrzenie pada na padnięty moduł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWL Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 hej F'kowicze :buttrock: doradzcie jaki olej zalac do mojej cebry - i jakie jest oznaczenie filtru oleju do f4 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) w serwisie honda plaza polecili mi motul 300v 10w40, a filtr do twojej wersji to z K&N KN-303 ewentualnie Hiflo HF-303 Edytowane 19 Czerwca 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 czy wie ktoś może, gdzie kupię klocki nissin (najlepiej model który motowany jest fabrycznie), w dobrej cenie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) siema kilka osob poleca mi ten olej http://www.allegro.pl/item205036317_olej_m...otocyklowy.html czy tez mozecie go polecic do mojej f4 ? pozdroPs. jest prawie o polowe tanszy od tego z 300v :bigrazz: bo jest półsyntetyczny... ja zalałem Liquy Moly pełny syntetyk kupiony na jesieni (promocja była) w Autokompleksie w Warszawie przez Allegro - 5 l 150 zł i jest oki... Motul był droższy....piotrusgsx - taki ma nick na forum tam pracował...lej syntetyka, nie żałuj, takie moje zdanie, a na forum było podobnych tematów sporopzdr ad TAS[PL] - pewnie jeszcze nie raz :) fajnie było , same cebeerki :biggrin: Edytowane 21 Czerwca 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownikF2 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam pytanko (lekki spam :icon_mrgreen: ).Jezdze F2 i w przyszłosci planuje przesiasc sie na F4i lub RR (F5 jak kto woli).Dopuki nie zamkne mojej f2 w kazdej dziedzinie nie przesiadam sie :icon_mrgreen: .Wiec pytanko: duza jest róznica w przesiadce na f4i lub RR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 F4 w porównaniu do F2 lepiej się prowadzi, ma dużo lepsze zawiechy i wydaje mi się że lepszy dół...lepiej zbiera się z niskich obrotów... ps. szukam modułu zapłonowego do f4 sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Panowie jesli macie to pmóżcie... potrzebny mi schemat instalacji w cbr600fs... albo f4i ... znalazłem zakład który naprawia moduły i komputery w samochodach...powiedzieli że jak dostarczę im schemat instalacji to może uda się coś zrobić z komputerem od mojej cbr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi