Acid Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 tutaj nawet zbroja sredniowiecznego rycerza by nie pomogla :( .. kombi pomoze conajwyzej podczas slizgu.. mieli szczescie w nieszczesciu... siet.. ale na drugi dzien bolalo ich ... uwazajcie zwlaszcza na nieoswietlone furmanki :buttrock: gdy zapada zmierzch.. raz o malo sie nie naciolem.. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ostry filmik :( POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ale ich uratowali :) jakis plus w tej historii jest! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 juz więcej nie oglądam takich filmików bo później na moto nie wsiąde!!!! w sumie po takim filmie to ani na moto ani do auta. Przecież nawet gdyby jechali autem to mogłoby byc nawet gorzej - tzn. jeden trup bez głowy.... Słyszałem o przypadku kiedy auto uderzyło w metalowy słupek w ziemi (chyba od płotu) tak że ten zgiął się w stronę kierowcy - a ten uderzył w niego głową - na tyle mocno że zmarł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jasna cholera !!! Naprawde mogą mówić o szczęściu.Kriters mało Ci ? :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 dowcip mi się przypomniał: jedzie gosciu furmanką, patrzy a tu mija go motocyklista bez głowy...po chwili drugi i trzeci... krzyczy więc do małżowiny swej szanownej:-staraaa! przełóż kosę wyżej!! (stary jak ten o wróbelku,ale na temat)... wciąż jestem pod wrazeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker girl Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ufff Poprosze o ostrzezenia do takich filmow.... Troszke slabo mi się zrobilo... A swoja droga mój wujek miał podobna sytuacje. Dzialo się to jakies 20 lat temu. Był kierwca w PKS-ie. Któregos dnia, gdy jechal zaladowanym autobusem z naprzeciwka wylonil mu się samochod ciezarowy z wystajaca z boku rura. Niestety zakonczylo się to tragicznie gdyz rura przebila mu serce. Na szczescie znalazlo się kilku zdrowo myslacych pasazerow, którym udalo się wyprowadzic autobus i wyhamowac gdzies na poboczu. Wujka co prawda nie pamietam ale widzialam relacje w jednym z odcinkow „zwyczajni niezwyczajni”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Kiedyś widziałem w prasie motoryzacyjnej zdjęcie samochodu nadzianego na pień drzewa od lewej przedniej lampy do prawej tylnej. :) Sytuacja ta miała miejsce chyba w niemczech Wszystko sie może zdażyć a sezon na roboty polowe rusza, traktory, kombajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Rolnicy muszą uważac teraz, prace polowe sie zaczeły , a tych zwariowanych motocyklistów bez wyobrażni coraz więcej. Wszystko może się zdarzyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No właśnie :icon_razz: ci rolnicy :icon_razz: oni tak powoli jeżdżą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 powoli to pół biedy- jak jedzie 20-30 to teoretycznie łatwo wyprzedzić... praktycznie- cholernie ciężko, bo buraki (tak nazwę kolesia którego wyprzedzałem tydzien temu) nie zawsze kumają gabaryty tego co mają przyczepione do tyłka- wystaje po ponad metrze z kazdej strony traktora a koles wali środkiem......tymczasem drogi po wsiach szerokością nie grzeszą... na TVN turbo leci program od jakiegoś czasu- cośtam z brytyjską policją... w jednym odcinku było zderzenie motocykla z traktorem. kierujący motocyklem ostro hamował , i odbił się 'tylko' od koła traktorka... koleś miał pecha - jego głowa w kasku dostała się przy uderzeniu między koło a błotnik... to go zabiło...obrazenia moto powstały głównie od szlifu...na traktorze prawie brak śladu... ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Trzeba uważać i MYŚLEĆ przedewszystkim.I co? Myślenie załatwia sprawę i gwarantuje bezpieczeństwo? Są zmienne, których nie da sie przewidzieć. Loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker girl Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Trzeba za siebie myslec 2 razy a za innych 3. Natomiast reszta jest juz nam w gorze zapisana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit88 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Jak obejrzałem ten film to odrazu skojażyło mi się to z filmem "Oszukać przeznaczenie" tylko, że tam spadły pale drzewa a nie pręty no i z gości nic nie zostało :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Kiedyś widziałem jak tir wiozł blachy i nie były zabezpieczone i wzleciały do góry obcinając nogę dla kobiety która z wózkiem szła przy drodze.Niechętnie to wspominam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi