Empire Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Ale beka..nie moge http://www.allegro.pl/item100990587_wsk_kobuz_175.html ---sorry, powalily mi sie dzialy. Prosze o przeniesienie Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Empire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 To od ruska :(. Widziałem takie na Uralach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ruska nie ruska ale na zime wsam raz :buttrock: sezon trwa cały rok :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Buhehe, a idzta mi z takimi patentami!! Ja bym w życiu nie założył takiego paskudztwa na swojego kobuzika:))Ja mam swojego lobuza w oryginale, poza takimi detalami jak opony, manetki i tylnie amortyzatory... Na moim awatarze jest fotka mojego moto zrobionego w moim stylu, tak wiec ocencie sami jak wyglada i porownajcie z tym z allegro!! Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Każdym ma swój świat...Ciekawe jak to wpływa na osiągi- pod wiatr pewnie cięzko najwyższy bieg zapiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Wcale nie dziwią mnie takie owiewki. To nie od Ruska. Jeszcze w latach 80-tych mozna było takowe kupić przeważnie u "prywaciarzy". W latach mojego dziciństwa motocykl traktowany był jescze jako normalny środek transportu w codziennych dojazdach do pracy. Dziś czasy się zmieniły i ludzie śmigaja na motorkach dla przyjemności. A niech który spróbuje późną jesienią albo zimą tak przez tydzień pośmigać do roboty :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 oldschoolowa taka :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Buhehe, dobrze że nie jest założona w wsce 125 bo ona to już by całkiem nie pociągneła pod wiatr :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Owiewka z epoki co tu takiego strasznego i dziwnego.Kiedyś takie były i z takimi się jeździło.Może estetyka jest minimalna, ale na pewno ochrona przed wiatrem jest dobra :icon_razz: Druga sprawa to fajnie że się zachowała taka WSK doposażona bo na dzień dzisiejszy nie ma ich za dużo.W mojej miejscowości jest jeszcze jeden dziadek z WSK M06B3 w takim samym kolorze z bocznymi „wiatrochronami” pod kolor błotników i z szybą która w dolnej części też jest lakierowana jak błotniki. Fajny widok stary człowiek z motorem i może :icon_razz: A co do WSK z owiewką i nietypowym wyglądem to bardzo mi się podoba ten patent:http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=a...ode=view&id=109 Więcej zdjęć Kobuza: http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=a...ode=view&id=106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ...A co do WSK z owiewką i nietypowym wyglądem to bardzo mi się podoba ten patent:http://www.polmot.skip.pl/index.php?mode=a...ode=view&id=109 Nie no do tej to jeszcze tylko ruskiego boksera brakuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Fajna owiewka od ruska, do wiesi za bardzo niepasuje ale w rusku pełniła bardzo wazną funkcje ochraniając Panów z MO jeżdzących na jasno niebieskich M-kach, byli bardzo wygodni bo niektóre egzemplaze miały tez owiewkę na wózku bocznym :icon_razz: Ale przywileje miała władza w tamtych czasach co niee?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi