aLLy Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Niech oc będzie z Tobą :buttrock: Piękna dzida. chodzilo pewnie o moc , ale OC tez sie przyda :( Swietny sprzet.. piekna oczka . Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czy ktoś już liczył ile jest f-czwórek na forum? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Z dwoma kółkami mam styczność juz od 13 roku życia, egzamin na prawko za kilka dni i pojęcie mam, gratualcje przyjmuje tylko nie wiem po co ta ironia... jesli tak to zwracam honor, musisz zrozumiec, ze czytajac tutaj niektorych pomysly na zycie :D czlowiekowi wlosy deba staja.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Gratulacje extra maszynka no i szerokości życze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 przyłanczam się do gratulacji, i przyznam że jak przyjdzie mi zmieniać to tylko na wyższe F, pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurkowski Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Czy ktoś już liczył ile jest f-czwórek na forum? :) Ja nie liczyłem ale wstepnie uważam redline, że z naszej okolicy jest około 10 :D Proponuje zrobić listę posiadaczy HONDA CBR F4 lub F4i ;) A następnie spotkać się założmy za 2 tygodnie, może jakiś klub stworzyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Czy ktoś już liczył ile jest f-czwórek na forum? :icon_mrgreen: Z wypowiedzi forumowiczów myślałem że jest mało??? A tu takie miłe zaskoczenie :bigrazz: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Gratulacje zakupu. Szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 CBR-ek nigdy za dużo! Gratuluję zakupu i pozdrawiam!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Czesc, co prawda to nie ten klan :icon_twisted: ale gratuluje, szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurkowski Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Dzięki wszystkim. Przejechalem już nim kilka km hihih ze 400 około. Jest czym pośmigać wkoću marzenia się spełniły. Uważam, że marzenia się spełniają ale tylko te kiedy sam sobie je spełnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Czesc, co prawda to nie ten klan :D ale gratuluje, szerokiej drogi. Wszyscy na dwóch kołach to ten sam klan i nie jest ważne czy śmigamy Suzuki, Hondą, Kawą czy też Ducati, tak przynajmniej powinno być!!! :D Edytowane 6 Maja 2006 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi