siurkowski Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witam wszystkich serdecznie :clap: Dziś 27 kwietnia, dzień, w którym stałem się posiadaczem cebry :clap: Na samym początku chciałbym podziękować osobom, które mi pomagały w kwesti oglądania : - Legut - Lamassu- Sławek - Muzyk Każdy z nich przyczyniał się by Siurkowski czyli ja mógł zacząć sezon motocyklowy :) Teraz tylko kwestia zarejestrowania, opłacenia podatku i ubezpieczenia i :P . Bardzo się ciesze...heheheA teraz taki piękny dłuuuuugo weekend :D Zdjęcia jutro zrobie...please wait... Pozdro666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 no no gratuluję :D ...tylko ostrożnie tam z prawą dłonią , to nie aprilka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 GRATULACJE... znam dobrze to uczucie :D ...pozostało życzyć szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Moze ja tez bede miec kiedys ten "swoj " dzien:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 miała byc F4 a jest F4i :D :) :P same cebry :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Co tu dużo mówić... CeBRy panami szos :( Gratuluję zakupu i do zobaczenia w trasie :buttrock: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 GRATULACJE!! Teraz tylko jeszcze prawko :buttrock: Piekna maszyna :( :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Gratulacje, witamy wsrod posiadaczy CBR-ek :buttrock: Czekamy na fotki :( Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Gratuluje, bardzo ładna (avatarek) :(Szerokiej drogi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 GRATULACJE!! Teraz tylko jeszcze prawko :buttrock: Piekna maszyna :( :flesje:no własnie :flesje: :evil: ;) :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No to pieknie :buttrock: widze ze kupiles motocykl i to jeszcze sportowy nie majac prawka i pewnie bliskie zerowemu pojecie o jezdzie, pogratulowac pomyslu na zycie.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurkowski Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No to pieknie :buttrock: widze ze kupiles motocykl i to jeszcze sportowy nie majac prawka i pewnie bliskie zerowemu pojecie o jezdzie, pogratulowac pomyslu na zycie.... :( Z dwoma kółkami mam styczność juz od 13 roku życia, egzamin na prawko za kilka dni i pojęcie mam, gratualcje przyjmuje tylko nie wiem po co ta ironia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No to pieknie widze ze kupiles motocykl i to jeszcze sportowy nie majac prawka i pewnie bliskie zerowemu pojecie o jezdzie, pogratulowac pomyslu na zycie.... Pomysł przedni :( gratuluję i życze tego aby sie zbyt szybko nie zabrakło mocy. Niech oc będzie z Tobą :buttrock: Piękna dzida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Widzialem na zywo i sliczna jest :buttrock: Cebry rulezzz!Gratuluje jeszcze raz :( P.S. Trzeba opic sprzeta :flesje: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Co tu dużo mówić... CeBRy panami szos :( Gratuluję zakupu i do zobaczenia w trasie :buttrock: pzdr @starteGratulacje!!! To najfajniejszy moment jak wiesz że sprzęt już w garażu świeżo zakupiony!!!A TAK APROPO TO GIXER RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi