Piocho Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ja bylem w zeszla srode. Bylo w deche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ja bywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 no ja wczoraj planowalem wpasc.. tylko andonowi zachcialo sie uczyc fruwania na swoim sprzecie :buttrock: no i nie zdazylismy wrocic z mikolajek na czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 No ja tez byłem i bylo super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 no ja wczoraj planowalem wpasc.. tylko andonowi zachcialo sie uczyc fruwania na swoim sprzecie ;) no i nie zdazylismy wrocic z mikolajek na czas...Za tydzień też jest środa. A co do Mikołajek to niech żałują ci co nie byli :D Ps Mirek jak tam twoja kanapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 ach mikołajki...strasznie lubię trasy mazurskie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 a wlasnie.. apropo kanapy...ma ktos doswiadczenie w zdejmowaniu kanapy z bandziora jak sie zamek zatnie ?? bo prawie kluczyk zlamalem i nie moge otworzyc.. ps. andon kur.. nastepnym razem kupuj olej w mniejszych butelkach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) a wlasnie.. apropo kanapy...ma ktos doswiadczenie w zdejmowaniu kanapy z bandziora jak sie zamek zatnie ?? bo prawie kluczyk zlamalem i nie moge otworzyc.. ps. andon kur.. nastepnym razem kupuj olej w mniejszych butelkach!!!Proponuje Mirek napisać nowy temat o tej kanapie! Myśle ze ktoś mógł juz mieć taki problem :icon_razz: Edytowane 13 Maja 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 No ja też już ostatecznie poskładałem sprzęta, założyłem miskę olejową i oficjalnie rozpocząłem sezon tradycyjną pętlą po Kaszubach :lalag: Zuzia póki co została w Kościerzynie, ale jak tylko wynajdę sobie jakies miejsce w Gdańsku, gdzie mógłbym ją trzymac to od razu ją tu sprowadzę :clap: Może nawet w środę jak mi się uda, bo na ETI ma być podobno dzień wolny (Mirek, wiesz coś o tym??). No a w sobotę formujemy paradę w Tczewie na ślubie Młodego :icon_razz: :buttrock: :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Kurna Ukasz...koniec maja a ty dopiero sezon zaczynasz? :icon_razz: Jakby co to mogę przechowywać sprzęta u siebie w garażu ale to w Straszynie, chociaż z oruni nie jest tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ja wczoraj pierwszy raz pośmigałem, bo kupiłem sqta do czasu zrobienia A1 - a raczej rodzice mi kupili :icon_razz: Mam teraz chwilową awarie, ale w tym tygodniu już bede mógł śmigac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 (Mirek, wiesz coś o tym??) no na 90% wolne.. w kazdym razie ja nie ide na zadne zajecia.. :icon_razz: czyli na 100% Wolne :buttrock: ps.to chyba dzien sportu i cala PG ma wolne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Kurna Ukasz...koniec maja a ty dopiero sezon zaczynasz? :banghead: Jakby co to mogę przechowywać sprzęta u siebie w garażu ale to w Straszynie, chociaż z oruni nie jest tak daleko. No widać nie czytałeś moich postów w "mechanice ogólnej" odnośnie odpalania sprzęta po zimie :icon_razz: Musiałem dokupić kilka rzeczy, a potem rozkręcić pół motocykla żeby zdjąć miskę olejową :banghead: bo gwint na śrubis spustowej był ukręcony. No i tak walczyłem, walczyłem aż w końcu udało mi się odpalić ostatecznie Zuzię... kilka dni temu :banghead: Lepiej późno niż wcale :lalag:A co do garażu to dzięki bardzo za propozycję - heh, szkoda, że nie jesteśmy sąsiadami :clap: Poszukam jeszcze czegoś w okolicy, a jakby co to odezwę się :buttrock: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Co do trzymania sprzęta jest jeden warunek. Musiałbyś zostawić u mnie drugi komplet kluczyków tak na wszelki wypadek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek__ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 ja w najblizsza srode bede na zaspie po raz pierwszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi