Skocz do zawartości

Poznań-Bułgarska itp

IBIZA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy byliście na Minikowie?? :biggrin: W którym miejscu?? :biggrin:

Edytowane przez Magnum 200

Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03

www.bikepics.com/members/magnum200

i jak zwykle dzisiaj bylo bardzo kiepsko na bulgarskiej frekfencja minimalna nikt na gumie nie latal :banghead:

najlepiej byloby skombinowac jakiegos grila i wygodne fotele :biggrin:

Tomaj masz racje...:bigrazz:))

P.s. mieliscie tez racje jesli chodzi o akumulator...padł :biggrin:

ale kiler i filip mnie uratowali zeby nie powiedziec popchneli :bigrazz: wielkie dzieki :buttrock:

i jak zwykle dzisiaj bylo bardzo kiepsko na bulgarskiej frekfencja minimalna nikt na gumie nie latal :biggrin:

najlepiej byloby skombinowac jakiegos grila i wygodne fotele :biggrin:

Bo juz najwyzszy czas zeby wszyscy zaczeli latac na gumie a nie tylko ogladac - Ziut , Radas i Ibiza juz znacznie odbiegaja od reszty poziomem i pewnie jak tak dalej pojdzie to juz w przyszłym sezonie pojawia sie stelaze klatki i wolne gumy - a wtedy róznica w poziomie bedzie ogromna i ciezko bedzie nadgonic - pewnie wiekszosc stwierdzi wtedy ze wstyd wogole probowac - wiec jak ktos che sie nauczyc to ostatnia sznasa w tym roku roku

Ja chetnie bym sie dzisiaj pojawil ale nie wiem jak z czasem - bo pomiedzy 20 a 25 to mam od hu*a roboty z podatkaimi - wiec raczej w sobote sobie podjade okolo 13 -14 przed wyjazdem do domu dziecka i polatam troche

Edytowane przez Pablo2x