cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 to jest pytanie retoryczne :) ;) :crossy: :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jak dla mnie to jest też pytanie retoryczne :) ;) :) :crossy: Odp zawsze jest jedna -Oczywiście :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Panowie, uwaga na mieście: http://poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/649055.html Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Panowie, uwaga na mieście: http://poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/649055.html czytalem dzisiaj ten artykul w gazecie poznanskiej :) :) to o ktorej dzisiaj 17.30 pasuje wszystkim?? ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) ja z ziutem raczej nie dojedziemy bo jeszcze troszkę zabawy z fazerem zostało Edytowane 20 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 tez bede koło 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Kiedy byliście na Minikowie?? :biggrin: W którym miejscu?? :biggrin: Edytowane 20 Września 2006 przez Magnum 200 Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 a ja wlece ale na 4 kolach bo dzis piewszy raz do pracy od pamietnej gleby na bednarach ---- troche odpoczalem hehehheepozdro ps. uwazajcie na Klimucha troche szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 no i jak zawsze marco rzucił temat o spotkaniu i sie nie zjawił oj oj oj marco :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 i jak zwykle dzisiaj bylo bardzo kiepsko na bulgarskiej frekfencja minimalna nikt na gumie nie latal :biggrin: najlepiej byloby skombinowac jakiegos grila i wygodne fotele :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 i jak zwykle dzisiaj bylo bardzo kiepsko na bulgarskiej frekfencja minimalna nikt na gumie nie latal :banghead: najlepiej byloby skombinowac jakiegos grila i wygodne fotele :biggrin: Tomaj masz racje...:bigrazz:)) P.s. mieliscie tez racje jesli chodzi o akumulator...padł :biggrin: ale kiler i filip mnie uratowali zeby nie powiedziec popchneli :bigrazz: wielkie dzieki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 HEHE a ile razy ci mówiłem żebys gasił to światło jak stoisz bo ci w końcu aku padnie :biggrin: Moje nowe powino być dzisiaj wiec na sobote będę zwarty i gotowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 bedzie ktos dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 bedzie ktos dzisiaj? ziut bedziesz testowac klate dzisiaj??wiesz ja juz mam jakas wprawe na testowaniu sprzetow jakby co to wiesz do kogo mozesz sie zglosic :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) i jak zwykle dzisiaj bylo bardzo kiepsko na bulgarskiej frekfencja minimalna nikt na gumie nie latal :biggrin: najlepiej byloby skombinowac jakiegos grila i wygodne fotele :biggrin: Bo juz najwyzszy czas zeby wszyscy zaczeli latac na gumie a nie tylko ogladac - Ziut , Radas i Ibiza juz znacznie odbiegaja od reszty poziomem i pewnie jak tak dalej pojdzie to juz w przyszłym sezonie pojawia sie stelaze klatki i wolne gumy - a wtedy róznica w poziomie bedzie ogromna i ciezko bedzie nadgonic - pewnie wiekszosc stwierdzi wtedy ze wstyd wogole probowac - wiec jak ktos che sie nauczyc to ostatnia sznasa w tym roku roku Ja chetnie bym sie dzisiaj pojawil ale nie wiem jak z czasem - bo pomiedzy 20 a 25 to mam od hu*a roboty z podatkaimi - wiec raczej w sobote sobie podjade okolo 13 -14 przed wyjazdem do domu dziecka i polatam troche Edytowane 21 Września 2006 przez Pablo2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi