Madzik Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 nie wiem jak Wy, ale zostalam wyrozniona przez mattira, ktory mi doniosl :icon_razz: ze moze nas czytac, ale nie moze pisac.... do konca roku... wychodzi na to, ze jego nieobecnosc nie jest wynikiem strachu przed Niezniszczalnymi... :buttrock: tylko to sila wyzsza :buttrock: Nie tylko Ciebie ten zaszczyt spotkal :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 P.S fajna wakacyjna fota Kris :P NO przecież wygląd motocykla się w ogóle nie zmienił od kupna :wink: Cały czas jest taki amerykański ;) Trzeba się pokazać z jak najlepszej strony :) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 witam, mam pytanko odnosnie domu dziecka w niedziele. Doczytalem ze w sobote jest oddawanie krwi. Niestety jestem na delegacji i wroce dopiero w sobote wieczorem. Po ostatniej wizycie w domu dziecka powiedzialem sobie ze przy nastepnej okazji tez sie wybiore (moze sie uciesza :icon_mrgreen:). Dajcie znac co i jak, czym jedziecie i o ktorej. Moto mam niestety wyrejestrowane (albo jeszcze niezarejestrowane w Polsce, jak kto woli). Pewnie da rade puszka.Sorry za pytanko ale niemam czasu wyszukac tych informacji w postach (parszywy hotel bez neta) dotego watek strasznie sie rozciagnal nie zawsze wnoszac cos nowego :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 witam, mam pytanko odnosnie domu dziecka w niedziele. Doczytalem ze w sobote jest oddawanie krwi. Niestety jestem na delegacji i wroce dopiero w sobote wieczorem. Po ostatniej wizycie w domu dziecka powiedzialem sobie ze przy nastepnej okazji tez sie wybiore (moze sie uciesza :bigrazz:). Dajcie znac co i jak, czym jedziecie i o ktorej. Moto mam niestety wyrejestrowane (albo jeszcze niezarejestrowane w Polsce, jak kto woli). Pewnie da rade puszka.Sorry za pytanko ale niemam czasu wyszukac tych informacji w postach (parszywy hotel bez neta) dotego watek strasznie sie rozciagnal nie zawsze wnoszac cos nowego :buttrock: W tym temacie sie wszystkiego dowieszhttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=62048&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Były male rozbieżności ale chyba w końcu stanęło na tym, że Bułgarska w niedzielę o 11,00 zbiórka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 jeśli pogoda dopisze 14 stycznia spotykamy się koło 12 pod Zamkiem i zbieramy kasę na WOŚPniezniszczalnie stawiają się w licznym gronie kto jeszcze chętny dołączać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 jeśli pogoda dopisze 14 stycznia spotykamy się koło 12 pod Zamkiem i zbieramy kasę na WOŚPniezniszczalnie stawiają się w licznym gronie kto jeszcze chętny dołączaćo 11 zbiorka na bułgarskie i pozniej mocny i szeroki wjazd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) dziś dogadałem że podstawi sie z nami także jeden motocykl żużlowy ten sam co był w Szamotułach z ekipy poznańskich Skorpionów Edytowane 6 Stycznia 2007 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ach szkoda ze moje moto na dzialce stoi.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) ja prawdopodobnie wpadne jutro pod zamek :icon_evil: bez motocykla, bo on odpoczywa 150 km od Poznania, ale chociaz cos do puszki wrzuce i palenie laczka zobacze :]Mati chyba nie wymieknie :bigrazz: Edytowane 13 Stycznia 2007 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam. O której jutro coś sie dzieje pod Zamkiem? Czy będzie ktoś na moto? Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/WOP-Poznan-t64505.html Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ale w tym temacie sie cisza zrobila, ciekawe gdzie wyszystkich wywialo...? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nehowiec... NIEZNISZCZALNE FORUM RULEZZZ :icon_razz: :crossy: :lalag: :flesje: :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadel Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 witajcie:)zima tu nikt nie zaglada czy co?? ze tak pusto:)mam pytanie: czy nie ma ktos z was moze numeru do takiego dziadka na dolinie co spawa aluminium???ponoc robi to niezle a ja nie wiem jak tam nawet dojechac:/ a musze pospawac rame na sezon bo zaczela napekac:/:/:/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi