BU?KA Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Riko - dopiero co zaczołeś jezdzić (rok) a już kozaczysz jak prezes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 tej jeszcze sie tutaj pobijcie :]wolny kraj, kto chce patrzy tu a inny patrzy tam i sprawa zalatwiona ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Racja, racja ...... Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Bułka nie lotej mi tu bo będzie lufa w krzokach nie Lisek :banghead:Pozdro dla Niezniszczalnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) O co loto?Nie podoba Ci sie nazwa to nie musisz wchodić i tyle.Ja pierd*** ale wiara ma problemy. Ps. Pozdro dla wszystkich Pythonów :) :crossy: :crossy: Edytowane 20 Czerwca 2007 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 normalnie usmiac sie idzie hehe zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie pasuje poprostu precle zawsze zostana preclami :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Precelku ... przynajmniej dzięki mojej prowokacji odżył "poznański" temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 siemanko. Duzo ujerzdzacie na maszynach nocna pora ?? Bede musial w koncu sprowadzic do Poznania motorek i poznac Ziomkow. pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ostatnio az za czesto... wracam o 3 -4 nad ranem i mama mi mowi ze mam sie ograniczyc z tym piciem po nocach, a ja przeciez na moto latam hehe :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ostatnio az za czesto... wracam o 3 -4 nad ranem i mama mi mowi ze mam sie ograniczyc z tym piciem po nocach, a ja przeciez na moto latam hehe :icon_mrgreen:Przecież jedno i drugie można połączyć... :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Przecież jedno i drugie można połączyć... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: O tak . mozna nawet wychodzić po imprezie w Longu o 2 w nocy i widzieć jak ekipa odjeżdża właśnie spod okrąglaka :buttrock: :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 BULKA ale odrodzenie tematu, co to za odrodzenie jak zrobiles niepotrzebny zamet, Coś innego było by jak by odrzył temat dotyczacy motorow kiedy i gdzie latamy i jak, a nie w ten sposob, temat nie odzył uwierz mi Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Spox Riko. Masz troszkę racji :icon_mrgreen: Do zobaczenia na poznańskich ulicach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 jak cos dla ludzi jezdzacych na Bługarskiej wstawiam foty z dzisiaj żeby w tym temaciu troche sie ruszyło :crossy:Było zacnie dzisiaj , szkoda Liska Crasha ze wkoncu nie dał rady ( migacz dla nie wtajemniczonych) http://rapidshare.com/files/39077717/B__32...06.07r.rar.html Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam. Uwaga na ul. Krysiewicza w Poznaniu. Zakaz ruchu motocykli ze względu na szpital dziecięcy. Policja będzie się czaić. Może ktoś powieli info w innym dziale bo ja nie mam pomysłu gdzie to powiesić. Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi