Gessiu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 witam, jestem poczatkujacym forumowiczem i mam pare pytan.Chicalbym jakis moterek zeby w lesie sie pobawic i tu moje pytaniez tego co wiem crossy niektore nie mozna zarejestrowac, co to oznacza???ze jesli kupie taki to moge sobie po lesie smigac bez zadnych dokumentow, bez prawka itd???domyslalm sie ze nie moge jezdzic na drogach publicznych, czy np na polnej drodze moga mnie zatrzymac i skontrolowac.???jak sie ma sprawa to motorkow wyrejestrowanych, czy moge takim sobie smigac po lesie.napiszcie jak to jest????z checia kupil bym sobie stara mz-ke troche w niej podlubal i polatal po gorkach, a moze cos innego sie nadaje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 tak po pierwsze :D to w lesie nie mozna "smigac" ani nawet jezdzic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Polecam temat "Bliskie spotkanie ze Strażą Miejską"Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inhalt Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ze jesli kupie taki to moge sobie po lesie smigac bez zadnych dokumentow, bez prawka itd??? Tak. Możesz bez prawa. To po prosu już nie ma znaczenia. Skoro motocykl nie jest zarejestrowany ani ubezpieczony, nie ma świateł, klaksonu itd, jedzie w lesie, gdzie jest to surowo zabronione, to już wszystko jedno, czy kierowca jest z prawem jazdy czy bez. Poważnie to:Kup crossa i jedź na tor. Poza nim nigdzie nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Albo zrób se prawkoi kup zarejstrowaną etke :buttrock: może troche więcej zachoda i kasy ale nie pozułujesz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Jest jeszcze 3 opcja, ale to tylko gdy masz normalnego crossa. W razie proby kontroli w lesie "udajesz ze nie widzisz" nie jest ona zalecana, ale .... :) Ja CRka jezdzilem tylko po torze a teraz 426 do lasu tez pewnie wpadne z kolegami ; ) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Poważnie to:Kup crossa i jedź na tor. Poza nim nigdzie nie wolno. No superos. A co jak nie mam prawka, a najbliższy tor jakies ponad 20 km od domu?? Jestem skazany na DT50 i pole koło bloku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi