MłodyVFR Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 w niedziele sobie polatalem. moja narzeczona mieszka w tczewie, wiec mam 40km drogi krajowej zabawy z gdanska. w pierwsza strone przygoda - panowie z lizakiem. cos mi sie porabalo i zwolnilem do 90, zamiast 50 - to byl jeszcze zabudowany - taka przelotowa miescina wiec luzik - zero zagrozenia zycia. widze jak wyciaga suszare, jade lajcik swoje, a ten mi tam pokazauje ze mam zwolnic, ale mnie nie zatrzymuje. se mysle, co za kiep, najwyzej o 5km/h wiecej jade, wiec co on mi sie tu bulwersuje :icon_mrgreen: . pozniej sqmalem, jak nie moglem doczekac sie znaku konca miejscowosci :buttrock: dalej bez przygod. powrot byl ciekawszy, wieczorkiem, ciemno, cieplusio, wiec fajnie. lece sobie i jest taka miejscowosc milobadz z fotoradarem. w tamta strone byl nieczynny, no chyba, ze mial prog powyzej 50km/h nastawiony :flesje: przed miejscowoscia sznurek aut, ja na lewy i wyprzedzam. pozniej sa winkielki, wiec do 80 zwolnilem i nadal wyprzedzam. dojezdzam do pierwszego auta i.... blysk czerwony z przodu :buttrock: :flesje: pytanie za 100pkt: kto dostanie fote? :flesje: :flesje: :flesje: p.s. od dzis w ten sposob zaczne "wystawiac" mandaty dresom :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 W przypadku gdy fotka jest nieczytelna lub są na niej dwa pojazdy to wyrzucają ją do kosza. Bo komu by jej nie wysłali to by się odwołał i musieli by uznać jego racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 To jest zaleta motocykli -brak blachy z przodu :icon_biggrin: Napewno Ty jej nie dostaniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ... wiec fajnie. lece sobie i jest taka miejscowosc milobadz z fotoradarem. w tamta strone byl nieczynny, no chyba, ze mial prog powyzej 50km/h nastawiony :flesje: przed miejscowoscia sznurek aut, ja na lewy i wyprzedzam. pozniej sa winkielki, wiec do 80 zwolnilem i nadal wyprzedzam. dojezdzam do pierwszego auta i.... blysk czerwony z przodu :icon_biggrin: :icon_mrgreen: pytanie za 100pkt: kto dostanie fote? :buttrock: :buttrock: :flesje: ... Ja miałem podobną przygodę w zeszły wtorek :flesje: Wyprzedzałem wieczorem kolumnę samochodów w terenie zabudowanym i nagle coś mi błysnęło. Kątem oka zdążyłem zauważyć, że na poboczu stał przenośny fotoradar i radiowóz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 smieszne sytuacje :biggrin: buahaha :icon_mrgreen: w mojej okolicy sa 4 fotoradarki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czyli co? fotoradarów mam się nie bać? A zdjęcia ci takie bydlę z tyłu nie zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ja słyszałem ze w mojej wsi to jest ustawiony fotoradarek na oddalanie sie wiec nic nie wiadomo...:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jasne ze robia tez z tylu! I to coraz czesciej ustawiaja w ten sposob - te przenosne. No i wtedy mamy problem...... Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 widziałem w necie filmik, bodajże reklama Kawy, jak śmiga motocykl i fotoradar robi fotkęmotocykla nie ujęło i na zdjęciu widać tylko jadący drogą ciągnik i zapisaną prędkość ok 200km/h :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlimonka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jeśli nawet zrobia z tyłu to co nie można zciemniać że to nie my tylko jakiś koleś kolesia któremu pożyczyliśmy moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jeśli nawet zrobia z tyłu to co nie można zciemniać że to nie my tylko jakiś koleś kolesia któremu pożyczyliśmy moto ? no to co ich nie interesuje płaci ten na kogo jest zarejestrowane i tyle...;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAjoRe Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jeśli nawet zrobia z tyłu to co nie można zciemniać że to nie my tylko jakiś koleś kolesia któremu pożyczyliśmy moto ? No właśnie, mnie też to od zawsze interesowało. W przypadku katamaranów na zdjęciu musi być widoczna twarz kierowcy i oczywiście blachy. Jak nie widać kierowcy to fotke mogą sobie wyrzucić do kosza (chyba ) A jak jest w przypadku motorów ? Twarzy nie widać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 po posladkach Cie poznaja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No właśnie, mnie też to od zawsze interesowało. W przypadku katamaranów na zdjęciu musi być widoczna twarz kierowcy i oczywiście blachy. Jak nie widać kierowcy to fotke mogą sobie wyrzucić do kosza (chyba ) A jak jest w przypadku motorów ? Twarzy nie widać :biggrin: Skad masz takie informacje? Jezeli nie widac twarzy kierujacego, to wlasciciel pojazdu ma obowiazek wskazac osobe ktora kierowala wtedy pojazdem. Bylo juz na ten temat duzo postow na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Znajomemu mojego taty zrobiono fotke fotoradarem, nie było widac twarzy, ale musiał zapłacic - punkty karne poszły do jego teściowej, ktora ma prawko, ale nie jezdzi... Nie wiem jak to zrobił :| Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi