Zajdelek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 WitamMam problem czasami jak jezdze powyzej 10 tys obrotow to zapala mi sie lampka od oleju. jak zejde z obrotow to gasnie kontrolka, na bagnecie jest polowa satnu. Prosze o pomocYamaha r6 99r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Dolej oleju pod górną kreskę. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekl Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Dolej oleju pod górną kreskę. witam, mam podobnie jak jest blizej srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) W Yamahach kontrolka pokazuje poziom oleju, nie ciśnienie. Jedyne lekarstwo to dolewka. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Stare yamahy miały wyłącznie kontrolkę poziomu oleju, ale nie sądziłem aby kamereton pozostał przy tym systemie przy nowych sprzętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi