Browar Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 :icon_biggrin: nooo zbyhu szacun jak byk za palenie laczka :icon_mrgreen: pięknie bylo a guma sie jarała jakby miała z 10 lat :buttrock: dymu w cholere !! Astarte to dawaj te fotki i filmiki od Zimera na FTPa !! musisz odkupić jakoś swoje grzechy z Rybnika !! :buttrock: PoZdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ku*wa Zbychu wszystko pięknie, tylko, że nie mam głosu .. :icon_biggrin: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Powiem nieskromnie ze ciesze sie za uznanie mojego spontanicznego okrzyku za tekst zlotu :icon_biggrin: JEZDZONY PRZEZ KOBIETE:) chyba ZAjezdzony :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czolem! Guma byla gdzies z konca lat dziewiecdziesiatych, wiec nie dziwota :buttrock:.Astarte, zapodawaj foty!! No i co zas sie z 4um dzieje :icon_biggrin:. Aha, czytac:http://republika.pl/zbyhu1/moto/rybnik4.htm:icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Aha, pierwotnie rozszerzenie tego pliku to bylo .MOV. Ale ze zaden program mi nie chcial tego odpalic, to z glupia frant wpisalem rozszerzenie .avi i zaskoczylo :buttrock: rozszezenie .mov jest od quick time'a taki popularny darmowy odtwarzacz polecam sciagnac go sobie (google.pl :buttrock: ) i zmienic rozszerzenie bo wtedy filmik jest z glosem :icon_biggrin: no i czekam na WIECEJ ZDJEC :icon_mrgreen: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stell Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam wszystkich motocyklistów Chciałam podziękować za doborowe towarzystwo, świetną zabawę, a najbardziej za to, że mogłam uczestniczyć w Waszym rozpoczęciu sezonu i jak tylko będę mogła to na nastepny też się stawię ( jesli mój mąż mnie zabierze :icon_mrgreen: ) szerokiej szosy i nie oszczędzajcie opon :icon_biggrin: pozdrawiam Stella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czolem! No, Stella, witamy na 4um! Fajno, ze sie zarejestrowalas :icon_mrgreen:.A jak bylas na zlocie i Ci sie podobalo, to juz wpadlas... To jest jak narkotyk :icon_biggrin:. Co do filma - jak pisali przedmowcy. Dziala w Quick Time Alternativ (tak Twierdzi tez Astarte). Ja tam tego programu nie trawie wiec nie mam :buttrock:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 jeeeee kogo ja widzę :icon_biggrin: cześć Stella <buziak> :icon_mrgreen: (mąż Cie zabierze, a jesli nie to zawsze mój tył jest wolny) ps. Zbyhu tekst pierwsza klasa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 draco fisher. jak ja się zachowywałem, jak wróciłem do domku, bo nic nie pamiętam. grzeczny byłem, czy popylina jakaś? bartic, pało jedna, powinienem był Ci jaja urwać i powiesić przy wejściu do domku :icon_mrgreen: Ponad półtora godziny szukaliśmy Ciebie po całej Kotwicy :icon_biggrin: Masz szczęście, że jak wyłamałem ten nieszczęsny zamek, to poszedłem uciaprane łapy umyć. W międzyczasie doczłapałeś się do domku i jak wróciłem, to leżałeś zimny na łóżku. A leżącego się nie kopie :buttrock: Ogólnie to grzeczny byłeś, tylko wytłumacz mi, po co żeś ten grzejnik pod drzwiami postawił – chciałeś zagrzać zimne powietrze, które przez drzwi wlatywało... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam wszystkich motocyklistów Chciałam podziękować za doborowe towarzystwo, świetną zabawę, a najbardziej za to, że mogłam uczestniczyć w Waszym rozpoczęciu sezonu i jak tylko będę mogła to na nastepny też się stawię ( jesli mój mąż mnie zabierze :icon_mrgreen: ) szerokiej szosy i nie oszczędzajcie opon :icon_biggrin: pozdrawiam StellaWitamy w tym przekletym i przeoranym moralnie gronie :buttrock: Hehe syndrom Rybola - mnie tak samo po edycji jesiennej tu przywiało :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 :flesje: no nie gadaj! przecież ja oddawałem wam kluczik.... tak pamiętam, może źle pamiętam? :icon_biggrin: ale grzejnika to ja nie przynosiłem!! chyba że i tego nie pamiętam :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 :flesje: no nie gadaj! przecież ja oddawałem wam kluczik.... tak pamiętam, może źle pamiętam? :icon_mrgreen: ale grzejnika to ja nie przynosiłem!! chyba że i tego nie pamiętam :buttrock: :flesje: :flesje: pozdrawiam!!! Za pierwszym razem kluczyk oddałeś, za drugim juz nie chciałeś :icon_biggrin: A grzejnik przestawiałeś jak po dość długiej drzemce wyszedłeś chyba po śpiwór do swojej Virażki - pamiętasz? :buttrock: . Było coś koło 3-ciej nad ranem, a ja ledwo usnąłem :flesje: Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Mam na kompie sporo fotek (moje fotki i od Junakowca) do tego kilka filmikow. Zapodałem to na yousendit, ale ze tam mozna tylko 10 razy pobrac to proponuje zeby szanowna Astarte possała na swoj komp i udostepniła do possania na swoim ftpie. Jak bedzie sie stawiac to zróbcie z nia co nalezy :flesje: Linki doń poszły.Zdjęcia już na ftp-ie niecierpliwcy :icon_biggrin: http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20060422Rybnik/Zimer.zip Filmy przesłane przez Zimera mają rozszerzenie *.avi ale nie mają dźwięku, nie wiem czemu, więc na ftp-a ich jeszcze nie wrzucałam. Zimer u ciebie mają decybele jakieś :buttrock: ? Jak ktoś nie ma ftp-a to wyślijcie jak Zimer na yousendit i na PW dajcie mi linka do ściągnięcia. Jak tego dokonam to dam na serwer kolegi i będzie można ściągać do woli.ale grzejnika to ja nie przynosiłem!! chyba że i tego nie pamiętamA myślałam, że bartic to taki porządny chłopak :buttrock: :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Wielkie dzięki za zajefajna impre miałem powrót bez przezkód my z Zuzą nie zmokliśmy. ps. Astarte Zuza twierdzi że następnym razem zdobędziecie szczyt domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Filmy przesłane przez Zimera mają rozszerzenie *.avi ale nie mają dźwięku, nie wiem czemu, więc na ftp-a ich jeszcze nie wrzucałam. Zimer u ciebie mają decybele jakieś :buttrock: ?No niestety nie ma, gamonie z tajwanu nie dodały mikrofona do cyfraka :icon_biggrin: Mam jakies odgłosy nagrana na komorce (jedna reka kreciłem filma a druga nagrywałem na dyktafon w komie :buttrock: ), ale nie wiem co do czego ma byc. Napewno jest twoje oranie lasu, ale wybacz... :flesje: nie wiem ktore to. A sa tez spiewy Mishela, ale ogolnei jakos biedna :icon_mrgreen: pozdro, Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi