kwas Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 No wlasnie trybiki pompy są najczęściej plastikowe i duzo się słyszy o psuciu się tych elementów.Ja robie zawsze mieszanke 1:40 czyli 25ml oleju na 1 litr paliwa i jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja leje dokladnie 26ml na litr i troche przykopca :icon_biggrin: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja jestem bardzo początkującą motocyklistką i mam dozownik w RXie, czy z uwagi na fakt że jeżdżę głównie w terenie, zdarza mi się hamować silnikiem i czasami wyłożyć na piasku to powinnam stosować raczej mieszankę niż liczyć na dozownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja jestem bardzo początkującą motocyklistką i mam dozownik w RXie, czy z uwagi na fakt że jeżdżę głównie w terenie, zdarza mi się hamować silnikiem i czasami wyłożyć na piasku to powinnam stosować raczej mieszankę niż liczyć na dozownik? jak już koledzy wyżej napisali - w terenie zdecydowanie zalecana jest mieszanka robiona własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A tak OT to ile lejecie ml oleju na litr benzyny ?Proporcje oleju do benzyny okresla producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 to ile lejemy to zalezy jak dbamy o sprzeta i jaki on jest. Ja do simka leje najtanszy czerwony olej do pil motorowych za 8 zl za 0,6 l i leje tego 100ml na 5 litrow, z kolei do CZ Cross leje 200 ml na 5 litrow wachy i to nie takiego oleju jak do simka tylko R2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 to ile lejemy to zalezy jak dbamy o sprzeta i jaki on jest. Ja do simka leje najtanszy czerwony olej do pil motorowychTo lej ten olej do pil.Dlugo pojezdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 a jaka jest proporcja w dozowniku np. w suzuki ts50?? i ile dolewać do zbiornika podczas docierania tuningowego cylinderka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 ja teraz docieram honde NS1. na 5 litrow paliwa leje moze z 15 czy 20ml pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 ja teraz docieram honde NS1. na 5 litrow paliwa leje moze z 15 czy 20ml pzdr:)Chyba 150-200ml bo jeżeli lejesz jak mówisz to lejesz 1:250 a to raczej za mało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 mysle ze chodzi o to ze dozownik dziala normalnie plus on jeszcze dolewa na 5L, 20 ml oleju..... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi