gajoss Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 ale na tych filmach to chłopaki nieźle pomykają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ale na tych filmach to chłopaki nieźle pomykają :) Etam, trzeba było jechać na ten pokaz Weamila, on to dopiero wymiata. :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Etam, trzeba było jechać na ten pokaz Weamila, on to dopiero wymiata. :flesje: a co byłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 który to wykopał kurna.. :/ a co do tego cudownego tuningu, to już nawet śmieszne nie jest to jest żenujące wręcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 który to wykopał kurna.. :/ a co do tego cudownego tuningu, to już nawet śmieszne nie jest to jest żenujące wręcz... co prawda to prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ale jak sie stuntuje na takim skucie MMmmm cud malina ino gazem operujesz i h*j wbijasz w reszte i heblem :flesje: W sumie fajny patent jak ci podjedzie jakis koles cb 500 i bedzie do ciebie pyskowal a ty go z pod pasow wyhujasz skutem ;) i to tal lajtowo bo jeszcze z 80 poderwiesz na gume ;) :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 węźmiesz go i to nieźle, bo jak zobaczy jaką skuter ma przyspieche, to mu szczena opadnie i zachaczy o asfalt i koniec jazdy, a Ty mu tylko awaryjkami migniesz i ciśniesz dalej szukać frajera do pościgania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Tylko przy tak zmodyfikowanym silniku awaryjne moga sie przydac naprawde czesto z braku paliwa badz z awari silnika:) wiem bo kolegi skut jest stuningowany na poziomie Mid Race i zre tle co wsk 175 jak mu siedaje w palnik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Słuchajcie... Zrobiłem z mojego ogarka 90ccm. Wstawiłem do niego karbonową szklanke 4 pierścienie i uzyskałem 50KM. Teraz Moge dorównywać Suzuki GS 500. W moim Ogarku czerwone pole zaczyna sie przy 18 tys. rpm. Prędkośc maksymalna 250 km/h. :banghead: :banghead: ;) ;) :flesje: ;) :biggrin: :lalag: :banghead: Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 takich jak ty to ja swoim rg rozwalam swoim działkiem na torpedy fotonowe które stosuje na wylatujące dzikie zwierzęta oczywiście ma autonamierzanie bo powyżej 200km/h ciężko celować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 A ja latam odrzutowcem i mam gdzieś dziurawe drogi :flesje:Kto przebije ? ;) Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ktoś już wspominał o rakiecie :flesje: startował z berlina ;) zresztom ja na swojim er gie albo bym cie zeszczelił albo spoilery inaczej ustawił i by porzybował jak ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) ktoś już wspominał o rakiecie ;) startował z berlina ;) zresztom ja na swojim er gie albo bym cie zeszczelił albo spoilery inaczej ustawił i by porzybował jak ptak Może najpierw wpadnij do szkoły na lekcje Polskiego :flesje: potem pogadamy :biggrin: Edytowane 12 Lipca 2006 przez Marta69 Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ja tak na przypomnienie jak arcyksiąże tego tematu weamil99 pisał a ty już ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi